Annonce
Fredericia

Succesen tog for meget tid: Nu vil pizzamor i højere grad prioritere børnene

Det bliver vemodigt for Camilla Sørensen, når hun overlader Pizza Mamma til nye ejere. Ikke desto mindre fortryder hun ikke sit valg, der skal give mere tid til familien. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Hvad der skulle have været et spisested, der samlede familien, har vist sig at blive en for stor mundfuld for Camilla Sørensen. Efter otte måneder med Pizza Mamma sælger hun sin streetfood-bod for at få mere tid til familien.
Annonce

Fredericia: - Det er ikke, fordi jeg ikke har kunnet klare det, eller at det har været en dårlig forretning. Men vi havde troet, det kunne blive et fint, lille sted, hvor vi samtidig kunne have tid til familien, konstaterer Camilla Sørensen.

Siden marts i år har hun drevet Pizza Mamma i Urbania Streetfood, men fra 1. november er det slut. Ikke for boden, der fortsætter med nye ejere, men for Camilla Sørensens engagement i spisestedet.

- Uden at det skal lyde som pral, har Pizza Mamma været en stor succes – også større, end hvad vi havde troet. Oveni har corona fyldt meget, så jeg har måttet erkende, at tiden ikke har været til at drive stedet, når jeg samtidig ønsker at prioritere mine børn, siger hun.

Annonce

Alt eller intet

Camilla Sørensen afviser samtidig, at hun kunne have ansat en person til at bestyre Pizza Mamma for sig.

- Jeg vil gerne være en stor del af Pizza Mamma, så det har krævet en stor del af min tid. Jeg har gået meget op i, at maden skulle være hjemmelavet fra bunden af, og det tager tid. Så børnene har været nedprioriteret, selvom de netop skulle have været prioritering i projektet, siger Camilla Sørensen.

Selvom Pizza Mamma får nye ejere kommer kunderne ikke til at mærke forskel på menukortet. Personalet forbliver ligeledes det samme. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Hun erkender samtidig, at det har været en vemodig beslutning at sælge forretningen.

- Vi havde regnet med at drive Pizza Mamma i mange år frem, og børnene havde troet, de skulle arbejde der, når de blev ældre, siger Camilla Sørensen.

Annonce

Stadig sulten

I stedet venter der nu en ny hverdag for den fredericianske pizzamamma.

- Jeg skal i højere grad prioritere at være mor, og så kommer jeg muligvis til at skulle hjælpe min kæreste med regnskaber i hans virksomhed, forklarer Camilla Sørensen.


Jeg skal i højere grad prioritere at være mor.

Camilla Sørensen, forhenværende ejer af Pizza Mamma fra 1. november


De seneste otte måneders oplevelser har dog langtfra mættet lysten til at gå ind i restaurationsbranchen på et senere tidspunkt.

- Det er en rigtig hård branche, men den er samtidig også rigtig spændende, så det har på ingen måde slukket min lyst, siger hun.

Pizza Mamma overtages af makkerparret Aliihsan og Tugay Okutan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Den engelske coronavariant er i Fredericia: Nye skærpede retningslinjer betyder, at nære kontakter skal i selvisolation i 14 dage

Fredericia

Fra stilhed til flere dages kø: Pludselig er der pres på det lokale corona-testcenter

Fredericia For abonnenter

Sidste kapitel om teaterkonkurs på vej: Billetkøbere og andre kreditorer må vinke farvel til næsten 60 mio. kr.

Annonce