Annonce
Fredericia

Sundhedshuset åbner: Læger står klar til en snak

Søndag kan man møde flere af de sundhedsaktører, som er rykket ind i Fredericia Sundhedshus. Blandt dem er Lægerne ved Lillebælt, som rykkede ind for et halvt år siden. Læge Jess Bjerre Jørgensen er godt tilfreds med den første tid. Foto: Peter Leth-Larsen

Fredericia: For godt seks måneder siden rykkede Lægerne ved Lillebælt ind i Fredericia Sundhedshus.

Når der søndag er officiel åbning af sundhedshusets nye indgangsparti, står lægerne klar med en stand ligesom flere af de andre sundhedsaktører i huset. Læge Jess Bjerre Jørgensen er godt tilfreds med det første halve år i sundhedshuset.

- Der har været run på huset, og det har været en spændende tid med gode oplevelser. Vi har et godt samarbejde med jordemødrene, som kommer et par gange om ugen, og vi har også et godt samarbejde med kommunen, siger Jess Bjerre Jørgensen.

Lægepraksissen har til huse i stueetagen, men flytter 1. februar til en permanent placering på 7. etage. Jess Bjerre Jørgensen ser frem til søndagens åbning - og til at møde interesserede borgere.

- Dem, der har lyst, kan komme og møde os, siger Jess Bjerre Jørgensen, som oplyser, at klinikken har haft en pæn tilgang, men stadig har åben for nye patienter.

Det har været en spændende tid med gode oplevelser i sundhedshuset. Blandt andet har der været en delegation af kinesiske embedsmænd, der skulle se, hvordan primærsektoren fungerer i Danmark.

Jess Bjerre Jørgensen
Annonce

Café på vej

Indtil videre er tre læger rykket permanent ind i Fredericia Sundhedshus. Den første var Kristian Egersgård, som var klar i oktober 2017. Den seneste er Kirsten Hald, som fredag flyttede ind.

Ved indgangspartiet kommer der en reception, og desuden kan man se den nye afdeling af Axeltorvs Apotek, som åbnede torsdag. I indgangsbygningen skal der også være en café, som dog ikke er nået at blive klar til søndagens åbning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce