Annonce
Fredericia

Superbrugsen får ny bager: PA Brød rykker ind i Erritsø

Brugsuddeler i Superbrugsen Erritsø, Martin Frost Jørgensen, fortæller, at PA Brød åbner shop-in-shop i Superbrugsen 6. februar. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Superbrugsen bygger om fra 31. januar.

Erritsø: Superbrugsen har i et stykke tid ledt efter en ny samarbejdspartner indenfor bagerfaget.

Nu kan brugsuddeler Martin Frost Jørgensen fortælle, at Vejle-virksomheden PA Brød rykker ind i Erritsø.

- Vi får en såkaldt shop-in-shop i Superbrugsens forområde, hvor vi vil sælge friskbragt brød af en høj kvalitet fra PA Brød, som er et godt, gammelt velrenommeret firma, fortæller Martin Frost Jørgensen.

Superbrugsen har specifikt gået efter kvalitet og duften af friskbagt brød. I øjeblikket får Superbrugsen brød leveret fra Middelfart.

Annonce

Ansætter flere folk

Den nye bager åbner 6. februar kl. 7. Men der skal laves om i forområde først, så fra 31. januar vil kunderne i Superbrugsen opleve, håndværkerne rykker ind.

- Vi vil ligge lidt i byggerod i perioden frem til åbningen, så folk vil ikke kunne forvente helt det samme sortiment, fortæller brugsuddeleren.

Med åbningen af en ny bager i februar vil nogle ting dog være ved det gamle. Det nuværende personale fortsætter hos PA Brød.

- Vi skal også have ansat lidt flere folk, fortæller Martin Frost Jørgensen.

PA Brød leverer desuden brød til Den Gyldne Ovn i Fredericia og åbner snart en shop-in-shop i den kommende dagligvarebutik Meny i Horsens.

- Vi glæder os sindsygt meget. Vi synes, PA Brød passer godt ind hos os med deres håndværkertraditioner, siger Martin Frost Jørgensen.

Der vil blive bagt brød tre gange dagligt, så der hele dagen vil være friskbagt brød på hylderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Erhverv

USO åbner pop-up outlet i Vendersgade: Vi har fået gode tilbud fra leverandører

Fredericia

Frisør håber på biler i Vendersgade: Kunder parkerer for langt væk i dag

Annonce