Annonce
Fredericia

SuperBrugsen har fået ny uddeler: - Det er i selve butikken, at tingene foregår

36-årige Kenneth Ørvad er fra 1. juli ansat som uddeler for SuperBrugsen i Erritsø. Han kommer senest fra en lignende stilling i Jels. Før det var han uddeler i tre år hos SuperBrugsen på Nymarksvej. Foto: Søren Gylling
SuperBrugsen på Bytorvet i Erritsø har fået ny mand i spidsen for den daglige drift. Avisen mødte Kenneth Ørvad på den første arbejdsdag, der bød på en positiv modtagelse og tanker om butikkens fremtid.

Erritsø: Stedet er nyt, men rammerne velkendte.

Som 15-årig begyndte Kenneth Ørvad sin karriere hos SuperBrugsen og Coop-koncernen, da han fik job som ungarbejder. Efter 21 år, der har ført ham rundt til Coop-butikker i det syd- og sønderjyske, er han nu klar til næste skridt på karrierestigen.

1. juli begyndte han således som uddeler i SuperBrugsen i Erritsø, hvor han har overtaget roret fra Martin Frost Jørgensen.

Annonce

- Det er tanken om den nye udfordring, en større butik og flere medarbejdere og dermed også mere ansvar, som lokkede mig til, forklarer Kenneth Ørvad.

Ifølge Kenneth Ørvad har modtagelsen fra de nye kollegaer været positivt. Han glæder sig samtidig meget til at møde og hilse på kunderne i butikken. Foto: Søren Gylling

Fredericia-området er dog på ingen måde ukendt land for 36-årige uddeler, der er bosiddende i Vonsild med hustru og tre drenge.

Således har han tidligere været uddeler i SuperBrugsen på Nymarksvej i tre år hen over perioden, hvor butikken flyttede ind på den nuværende adresse. Efterfølgende har han tilbragt knap syv år som uddeler hos SuperBrugsen i Jels, hvor han blev kåret som "Årets købmand 2020" i SuperBrugsen-kæden.

- Jeg har været glad for titlen og vil da gerne genvinde den sammen med medarbejderne her i Erritsø. For godt nok var mig, der stod som modtager af prisen, men det var den fælles indsats med de ansatte, der førte til den, påpeger Kenneth Ørvad ydmygt.

Synlig i butikken

- Jeg er meget rolig og ved godt, hvad jeg vil. Og så synes jeg, at jeg er lyttende og søger dialogens vej sammen med mine medarbejdere. De kan dog også godt forvente, at jeg siger min mening til tingene, forklarer Kenneth Ørvad, da han bliver spurgt ind til, hvad der beskriver ham som leder.


Det er i selve butikken, at tingene foregår, og der jeg foretrækker at være for både kunder og medarbejdere, så folk kan forvente, at jeg er synlig i butikken.

Kenneth Ørvad, uddeler SuperBrugsen i Erritsø


Da dagbladet besøger SuperBrugsen på uddelerens første arbejdsdag, er han ad flere gange i kontakt med sine medarbejdere. Og han har det godt med at være i tæt dialog med dem.

- Tilliden skal bygges op begge veje, men jeg har fået en positiv modtagelse, så jeg er sikker på, at det nok skal blive godt, siger Kenneth Ørvad, der også ser frem til at møde kunderne.

- Det er i selve butikken, at tingene foregår, og der jeg foretrækker at være for både kunder og medarbejdere, så folk kan forvente, at jeg er synlig i butikken, siger han.

Annonce

Nyt køl og frys

Erritsø Brugsforening solgte for knap en måned siden Dagli'Brugsen i Skærbæk til Brugsforeningen for Middelfart og Omegn. Det betyder samtidig, at den nye uddeler kun skal koncentrere om udviklingen af én butik. Dette ser Kenneth Ørvad dog umiddelbart som en fordel for butikken i Erritsø.

- Hvis vi vil føre vores planer for butikken i Erritsø ud i livet, er det bedre, at Dagli'Brugsen i Skærbæk hører under en anden brugsforening, så vi ikke skal bruge penge på at udvikle begge butikker. Det var en af hovedårsagerne til, at butikken blev solgt fra, og jeg ser det som en god aftale, mener Kenneth Ørvad, der var kendt med præmissen, da han takkede ja til sit nye job.

Udvikling for SuperBrugsen i Erritsø tæller blandt andet en udskiftning af køle- og fryseskabe, der forventes at være på plads inden for det kommende år.

- Derudover skal vi selvfølgelig fortsætte den gode udvikling, butikken har oplevet gennem de seneste år. Jeg glæder mig meget til at være en del af den, siger Kenneth Ørvad.

Tiden må vise, om der ligger endnu en pris og venter på køl.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Analyse: Kommer 8. budget i træk i hus med alle stemmer? Man fristes til at sige næppe, for meget er på spil

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: Nu er over 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Derfor skal madaffald pakkes ind i plastik: Anne undrer sig og vil gerne gøre miljøet en tjeneste

Fredericia For abonnenter

Skal Fredericia Kommune til lommerne i forureningssag? Det gjorde de i Ringkøbing-Skjern af moralske grunde

Fredericia

Planen er næsten klar: Uheldsplaget kryds skal reddes af en rundkørsel

Fredericia HK For abonnenter

Bent Nyegaard og Mads Christiansen kender FHK's nye træner indgående: Sådan er Gudmundur Gudmundsson

Fredericia

Havmiljø-ekspert sår ny tvivl om Marina City: Beregninger om klapning ved Trelde Næs er ikke gode nok

Leder For abonnenter

Klogt træk i sagen om havneslam ved Trelde Næs

Fredericia HK For abonnenter

Kæmpe trænerkapacitet giver FHK grund til at drømme om medaljer - men derfor er han også kontroversiel

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Fredericia For abonnenter

Tal over uheld i kaos-kryds overrasker: Er forvirring i virkeligheden det mest trafiksikre?

Danmark

Marias mor havde planlagt selvmord gennem flere år - Min verden gik fuldstændig i sort

Fredericia

- Hvor skal vi nu være?: Brugere af nedbrændt skur føler sig overset af kommunen

Fredericia HK For abonnenter

Farvel til FHK's cheftræner - derfor er Jesper Houmark nødt til at stoppe

Fredericia

Hele familien gik ned med corona - femårige Nellie blev ramt af sjælden efterve

Annonce