Annonce
Fredericia

Supermarked lukker - kunne ikke udvides

Rema1000 på Vejlevej lukker. Butikken er af ældre dato og for lille til den ekspanderende dagligvarekæde, men ikke fysisk mulig at udvide, lyder begrundelsen. Arkivfoto

Rema1000 på Vejlevej har sidste åbningsdag 7. april. Var blevet for lille. Ikke plads til udbygning. Cirka 20 mister jobbet.

Fredericia: Rema1000 lukker butikken på Vejlevej. Der er sidste åbningsdag 7. april. 20 hel- og deltidsansatte er opsagt.

Det bekræfter filialen og administrerende direktør for ejendomsfirmaet bag Rema1000, Reitan Ejendomsudvikling A/S, Jan Poulsen.

Discountkædens afdeling på Vejlevej er med sin alder for lille til den stærkt ekspanderende norsk grundlagte kædes mål for i dag.

- En Rema1000 skal helst have et bruttoareal på 1000-1200 kvadratmeter og 60-80 parkeringspladser. Vejlevej er noget mindre. Måske godt 700 kvadratmeter og med en del færre p-pladser, forklarer Jan Poulsen:

- Dem, vi lejer bygningen af, har prøvet i flere år, men det har i forhold til vores naboer derude ikke været muligt at komme i gang med at udvide.

Annonce

En Rema1000 skal helst have et bruttoareal på 1000-1200 kvadratmeter og 60-80 parkeringspladser. Vejlevej er noget mindre. Måske godt 700 kvadratmeter og med en del færre p-pladser

Adm. dir. f. ejendomsfirmaet bag Rema1000, Reitan Ejendomsudvikling A/S, Jan Poulsen

Åbner tæt på Taulov

Da Rema sideløbende åbnede en ny og større butik på Venusvej i 2015, kan lukningen af Vejlevej hér godt to år efter også ses som en flytning af en filial fra én adresse til en anden.

- Allerede dengang overvejede vi, om Vejlevej skulle lukke, når Venusvej åbnede, fordi den som sagt ikke kunne udvide. Eller om vi lige skulle se tiden an og se, hvordan den klarede sig. Det har vi så set nu og altså besluttet at lukke, fortæller direktøren for Reitan Ejendomsudvikling.

Rema1000 etablerede 25 nye butikker herhjemme i 2017 og forventer samme kadence i 2018.

De fleste knopskud var - og bliver - nyåbninger. Dertil kommer et mindre antal flytninger.

Lokalt er der en ny Rema1000 på vej i Nr. Bjert mellem Taulov og Kolding. Den åbner formentlig i 2019, vurderer Jan Poulsen.

Hvad med midtbyen?

Ud over Venusvej i vestbyen er der nu Rema1000'er på hjørnet af Egeskovvej og Indre Ringvej i Fredericia og på Strevelinsvej i Erritsø.

Kæden udelukker imidlertid ikke, at den er interesseret i en fjerde filial. Inden for volden. Men intet er på tegnebrættet, understreget Jan Poulsen:

- Nej, intet konkret, men det er klart, at vi holder øje med et område som inden for volden og kan slå til, hvis den rigtige mulighed viser sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Juletiden nærmer sig - sæson for indbrud

Middelfart

Middelfart på verdenskortet til sommer: Amerikanske rocklegender giver kæmpekoncert under Lillebæltsbroen

Middelfart

Se hele programmet: Navne til Rock Under Broen 2020 afsløret - med populær popduo som genganger

Annonce