Annonce
Trekantområdet

Suppeturnering på vandet bane

Glade vindere af suppeturneringen. Foto: Give Golfklub

Give: Efterårsvejr med rusk og regn nærmest kalder på suppe.

Så derfor er en af de sidste turneringer i Give Golfklub Suppeturneringen. Den blev afviklet søndag 20. oktober med et vejrlig, der adskilte sig markant fra det vejr, efteråret 2019 ellers har budt på. Det var udbredt tørvejr med spredte solskinsbyger.

Efterårets megen nedbør har sar det ellers tørre golfanlæg på Bregnhovedvej på overarbejde med at sende vandet videre nedad. Nu er anlægget ved at være mættet af væde. Flere steder på baneanlægget står der nu vand, men det er jo "blot" en ekstra udfordring for spillerne.

Dem var der 40 af, da Suppeturneringen gik i gang. De var delt i tre rækker og undtagelsesvis spillede alle tre rækker stableford. Efter 18 huller nåede spillerne i mål og varm suppe i klubhuset og resultaterne kunne gøres op. De viste følgende:

A-rækken blev vundet af Ole Jensen med 35 point, det samme som Svend Olsen på andenpladsen og et mere end Karsten Kirsch på tredjepladsen.

I B-rækken var der lidt mere spredning. Her vandt Alexander Lund-Brøchner med 36 point. Det var to mere end Ivar Weinschenk på andenpladsen og fire mere end Jane Pedersen på tredjepladsen.

C-rækken vandtes af Ole Lindgaard Petersen med 34 point, mens Jørgen Bjerre Andersen og Bjarne Ladefoged på anden- og tredjepladsen begge scorede 32 point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Butikker kan ikke forsikre sig mod tyveri: Tabet skal dækkes af de lovlydige kunder eller ejeren selv

Annonce