Annonce
Navne

Susanne fortjener en pris: Hun er indstillet til ildsjæle-pris

Susanne Clausen, der er formand for Broen i Vejle, er nomineret til årets ildsjæl 2020. Arkivfoto

Vejle/Horsens: Gennem en årrække har brændstofselskabet Go'on hyldet lokale ildsjæle i en årlig konkurrence, hvor man kan indstille og stemme på netop "Årets Lokale Ildsjæl.

I år er der en horsensianer med virke i Vejle blandt de nominerede, oplyser Go’on i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om Susanne Clausen, der får følgende ord med på vejen i nomineringen:

Annonce

"Susanne brænder for, at børn og unge kan gå til sport, og hun er der altid til at hjælpe og sætte dem igang. Vi, som forældre, kan hun også støtte og snakke med. Personligt så glæder min datter på 12 år sig til hver gang, vi skal mødes med Susanne, for så skal der gives et kram. Susanne står i front for Broen i Vejle, og hun sætter altid sig selv til side for andre. Susanne har selv været igennem et sygeforløb, men alligevel vælger hun at møde frem.  Susanne træder også til, hvis de unge mangler fødtøj eller noget andet  for at kan dyrke en sport eller komme på efterskole. Jeg vil gerne indstille Susanne Clausen til årets ildsjæl".

Egentlig var uddelingen af prisen droppet i år, da Go'on i stedet har iværksat projektet VisitUdkantsdanmark.dk.

- Men det gav alligevel ikke mening for os at aflyse en hyldest af de lokale ildsjæle, for de arbejder jo videre i kulissen, selv om rigtig meget har været i dvale de seneste måneder. Så kombinationen af at vise yderområderne i Danmark frem og samtidig med, at vi kan sætte fokus på de mange ildsjæle, det gav god mening. Derfor blev visitudkantsdanmark.dk født,” forklarer Mick Kjær, administrerende direktør i Go’on.

På støtdelokale.nu er det muligt både at nominere og stemme på ildsjæle i konkurrencen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Intern afdækning afslører nyt rod: Kommunen skal betale 100.000 kroner tilbage

Annonce