Annonce
Debat

Svar til Venstres Peder Tind: Du slipper ikke ret godt fra forklare Socialdemokratiets holdninger

Søren Larsen (S). Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Læserbrev: Venstres Peder Tind forsøger endnu engang - i læserbrevet "Varm luft og lutter bortforklaringer  fra Socialdemokratiet" - at tegne et billede af, at Socialdemokratiet ikke vil udarbejde en ny vision for vores dejlige by - alene grundet af, at vi ikke mente, at dette skulle være en del af budgetforhandlingerne for omkring fem måneder siden.

Men intet er mere forkert, hvorfor jeg vil opfordre Peder til, at han nøjes med at udtale sig om Venstres politik og holdninger frem for at kloge sig på Socialdemokratiets –- for det slipper han altså ikke ret godt fra.

For i Socialdemokratiet tror vi på værdien af visionsarbejde. Bare ikke nødvendigvis som skitseret på Peders tegnebræt.

Socialdemokratiet ønsker nemlig, at afslutte/evaluere den netop udløbne vision, før vi blindt igangsætter en ny, idet det altså ikke bare drejer sig om at sætte nye skibe i søen: Vi skal også sikre, at de kommer sikkert i havn igen.

Det drejer sig ikke kun om nye planer, men også om resultaterne.

Socialdemokratiet mener stadigvæk, det vil være arrogant, hvis et afgående byråd som en af sine sidste handlinger vedtager en ny vision, som det efterfølgende byråd så skal sørge for at udmønte.


Socialdemokratiet mener stadigvæk, det vil være arrogant, hvis et afgående byråd som en af sine sidste handlinger vedtager en ny vision, som det efterfølgende byråd så skal udmønte.


Nej, dette arbejde bør startes af det nye byråd, som vælgerne sammensætter til november, hvor vi også samtidig kan håbe, at flere partier bliver repræsenteret. SF og forhåbentlig også Radikale, som jo mangler i dag, ligesom Konservative jo stormer frem i meningsmålingerne på landsplan og risikerer at blive det største borgerlige parti - måske også lokalt.

Et nyt byråd vil formentlig være bredere repræsenterende i forhold til byens borgere, hvilket Socialdemokratiet helt klart ser som en styrke, idet vi arbejder for det bredest mulige samarbejde i hele byrådssalen.

For at være helt klar og tydelig, så intet kan misforstås:

Socialdemokratiet tror på visionsarbejde, og vi vil også have udarbejdet en ny vision for Fredericia, hvor vi i øvrigt gerne ser en borgerinddragende proces.

Nu kan jeg vist ikke være meget tydeligere omkring Socialdemokratiets holdninger for visionsarbejde.

Og så vil jeg i det brede samarbejdes ånd opfordre til, at vi i byrådet i fællesskab finder en god fælles metode til at arbejde videre med visionspolitikken på - og at vi gemmer valgkampen til efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kribler i butikkerne, men forvent ikke køtilbud: Handelen i Fredericia forsøger kontrolleret genåbning mandag

Debat

Klumme: Forår og lysere tider på vej

Annonce