Annonce
Alarm 112

Svend fik smadret bagenden på sin bil: Vidne så varebil stikke af fra stedet

Politiet oplyste på dets døgnrapport torsdag, at det var en 73-årig mand, der påkørte en 46-årigs bil på Vejlevej onsdag middag. Den 73-årige har nu kontaktet dagbladet og givet en lid andet version af episoden, der kostede hans VW Up en ny bagende. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Mens 73-årige Svend Hansen fra Fredericia handlede ind i Fakta, kørte en varebil ind i hans VW Up. Der var angiveligt ikke forsikring på varebilen, der stak af fra stedet. Pladerne blev efterfølgende pillet af.
Annonce

Fredericia: Det var helt tilfældigt, at 73-årige Svend Hansen fra Fredericia onsdag middag fandt ud af, at hans VW Up var blevet påkørt.

Da den ældre herre kom ud fra Fakta på Vejlevej, blev han kontaktet af et vidne, der kunne fortælle, at en mindre varebil havde påkørt bilen og efterfølgende stukket af fra stedet. Ganske rigtigt kunne Svend Hansen konstatere, at bilen havde fået et ordentligt skub bagpå.


Jeg så, at de pillede pladerne af hans bil, og det spurgte jeg ind til. Politimanden sagde, at der ikke var forsikring på bilen.

Svend Hansen, 73 år


Fredericia Dagblad skrev om uheldet torsdag, men her fremgik det, at det var Svend Hansen, der havde påkørt en anden bilist – en 46-årig mand med bopæl på Sjælland. De oplysninger bragte dagbladet på baggrund af politiets døgnrapport. Svend Hansen har en lidt anden udlægning af historien.

- Han var kørt fra stedet, så jeg gik ind til Petworld, fordi han havde afleveret varer derinde. Så tog de fat i pågældendes firma, fortæller Svend Hansen, der gerne vil have præciseret, at han ikke påkørte nogen som helst onsdag middag.

Annonce

Tog turen over græsset

Ifølge Svend Hansen havde vidnet set, hvordan manden i varebilen var stukket af fra stedet ved at køre over græsplænen.

Føreren af varebilen var dog længe om at vende retur, og til sidst valgte 73-årige Svend Hansen at ringe til politiet. Da patruljevognen svingede ind på parkeringspladsen, kom varebilen retur.

- Jeg så, at de pillede pladerne af hans bil, og det spurgte jeg ind til. Politimanden sagde, at der ikke var forsikring på bilen.

Svend Hansen forventer, at det tager værkstedet tre til fire dage at få fixet Up’en.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Fredericia

To kæledyrsbutikker bliver til én: Maxi Zoo overtager Petworlds placering

Fredericia

Mandagens lokale tal: Efter søndagens stigning er der igen få nye smittede

Annonce