Annonce
Fredericia HK

Svensk forsvarsprofil stopper i FHK - han drager vestpå

Jesper Lindgren stopper i FHK efter denne sæson. Arkivfoto: Michael Svenningsen
En af Fredericia HK's mest markante spillere stopper i klubben til sommer. Han tager i stedet til Ribe-Esbjerg.

Fredericia: Fra den kommende sæson er Fredericia HK en af sine forsvarsprofiler fattigere.

Den store svenske bagspiller Jesper Lindgren stopper i FHK efter denne sæson. Han har skrevet under på en kontrakt med Ribe-Esbjerg fra sommer, som løber i to år.

To meter høje Jesper Lindgren fik en hård begyndelse i den danske lige, da han kom til FHK i sidste sæson. Men i indeværende har han været en af klubbens store, defensive profiler og sammen med især Rasmus Boysen har han været en stærk pille i FHK's forsvar.

Jesper Lindgren står noteret for 19 blokerede skud. Det er flest på FHK's mandskab. Næstflest har Rasmus Boysen med syv. Han har spillet fire kampe færre.

- Jespers rolle har primært været i forsvaret, hvor han i denne sæson har været med til at stabilisere defensiven. Det er ikke blevet til mange minutter i angrebet, og der er ikke udsigt til, at det vil ændre sig. Jesper har et ønske om at deltage mere i det fremadrettede spil, og derfor ønsker han at prøve sig af i en større rolle i en ny klub, lyder det i en pressemeddelelse fra FHK.

FHK er godt besat i forsvaret. Rasmus Boysen er generalen, og både Rasmus Meyer og Mathias Hedegaard kan agere tæskehold foran målet. Fra sommer kommer Skanderborgs Nikolaj A. Nielsen til klubben, og han kommer til at erstatte Jesper Lindgren nærmest en til en. Rasmus Jensen var endnu en forsvarsekspert, men han har indstillet karrieren efter evindelige rygproblemer.

Det er ikke utænkeligt, at FHK leder efter andre forsvarsspecialister. Klubben skal ud og finde nyt til begge backs, og her er det oplagt at finde en eller to spillere, der kan begå sig i begge ender af banen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce