Annonce
Trekantområdet

Svindlede sig til en bil i Børkop - brændte den af i Sønderjylland

Bilen udbrændte. Fjelstrup Frivillige Brandværn slukkede resterne. Foto: Brand & Redning Sønderjylland.

Børkop: En lille personbil blev onsdag eftermiddag brændt af på Præsteskoven nør Haderslev. Klokken 17.40 gik brandalarmen. Da politi og brandfolk nåede frem, var bilen stort set udbrændt.

Der var tale om en Peugeot 107 årgang 2008. Den var lige blevet handlet aftenen før. Det vil sige, der var bedrageri involveret. Bilen var blevet hentet i Børkop. Her havde en mand på 25-30 år forevist ejeren en bankoverførsel på 16.500 kroner. Køberen, som sagde, at han var fra Aabenraa, fik derfor udleveret bilen og nøglerne til den.

Men bankoverførslen var falsk eller ikke gået igennem.

Hvorfor bilen blev brændt af, er uvist. Men politiet har mistanke om, at den kan være brugt til andre ulovligheder inden.

– Det er i hvert fald en mulighed. Vi kender ikke begrundelsen for at brænde den af, eller om den har været involveret i anden kriminalitet, konstaterer politikommissær Lasse Rasmussen.

Fjelstrup Frivillige Brandværn rykkede og slukkede ilden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce