Annonce
Fredericia

Sygdom forsinkede affaldssække: Opfordrer naboer til at tage dem ind fra ferieramte borgere

Leveringen af affalds- og genbrugssække til borgerne er på nogle ruter blevet forsinket i år, så derfor er sækkene blevet leveret i juli, hvor mange er på ferie. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Fredericia Kommune nåede ikke at blive færdig med omdelingen af affalds- og genbrugssække. Derfor er nogle blevet leveret, mens folk er på ferie.
Annonce

Fredericia: To gange om året deler Fredericia Kommune affalds- og genbrugssække ud til kommunens borgere. Normalt sker det om foråret og i løbet af efteråret, men i år er sækkene blevet forsinket på nogle ruter. Derfor er de først blevet delt ud, mens mange borgere er på ferie.

Det har givet anledning til en bekymret mail til avisen fra en borger, som er glad for, sækkene bliver omdelt, men bekymret for, at det kan blive meget tydeligt for eventuelle tyve, at folk ikke er hjemme, når der i dagevis ligger affalds- og genbrugssække udenfor ejendommen.

Det er dog ikke normalt, at omdelingen sker i sommerferien. Det fortæller koncernchef for teknik og miljø i Fredericia Kommune, René Olesen.

- Vi er blevet forsinkede på grund af sygdom på nogle ruter. Vi er opmærksomme på den problematik med frygten for indbrud, fortæller han.

Annonce

Opfordring til naboerne

Derfor vil renovationsmedarbejderne holde øje med, om sækkene er taget ind, når de er rundt på deres ruter i denne uge.

- Hvis sækkene ikke er taget ind, smider vi dem ind, så de ikke ses, og vi opfordrer også til, at naboer tager sækkene ind, fortæller han.

Normalt bliver affaldssække kun delt ud i forårs- og efterårsmånederne og altså ikke i sommerperioden, hvor mange er på ferie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Indbrud i ferietomt hus

Debat

Forbrugerne stemmer med gaflen

Annonce