Annonce
Fredericia

Sygeplejeske og behandler og nu forfatter

Vibeke Sandbæk har skrevet en bog om at være særligt sensitiv. Den bygger på egne erfaringer og hendes mange år som alternativ behandler. Hun præsenterer sin bog den 24. august hos Billunds Boghandel. Foto: Privat
Vibeke Sandbæk springer ud som forfatter til bogen "Når engle får ben", som handler om at være særlig sensitiv. Hun skriver ud fra egne erfaringer og de mennesker, hun har mødt i sine mange år som alternativ behandler.

Fredericia: Med en baggrund som sygeplejeske og 25 år som alternativ behandler har Vibeke Sandbæk, Klinik Vibe på Kobbelgårdsvej, skrevet bogen "Når engle får ben" om at være særlig sensitiv.

- Det er dels mine egne erfaringer, jeg skriver ud fra, og så de mennesker jeg har mødt gennem årene som alternativ behandler. Jeg har 25 års jubilæum som zoneterapeut til december, siger Vibeke Sandbæk.

Ideen til at gå i gang med bogprojektet har spøgt i flere år, men et forfatterkursus for godt et halvt år siden betød, at hun fandt sine mange notater frem fra skuffen.

- Så gik det stærkt. Jeg havde som sådan haft bogen i hovedet i mange år, men det var forfatterværkstedet, som fik mig sat i gang. Det har været en rigtig spændende proces og fantastisk at stå med sin egen bog, da den dukkede op fra forlaget, siger Vibeke Sandbæk.

Førsteudgaven måtte dog lige igennem en kraftig korrektur, før det færdige resultat lå klar. 200 eksemplarer via Amazons forlag.

Guide og inspiration

Bogen skal være en inspiration, vejledning og lærebog i, hvordan man håndterer at være særligt sensitivt.

- Bogen er en slags guide, en håndbog, der viser dig trin for trin, hvordan det gør det muligt at rumme at være sensitiv eller særligt sensitiv samtidig med, at du befinder dig i en hektisk verden, skriver Vibeke Sandbæk på bogens omslag.

Den er rettet mod mennesker, som, som er sensitive og som ofte kan føle sig forkerte, sårbare, mindreværdige. Den skal med forfatterens ord være med til at få forståelse for vigtigheden af følelsesmæssig og spirituel bevidsthed og støtte til at udvikle dig hen imod Dit sande jeg og til at kunne leve og gå med lethed og autentisk styrke.

Vibeke Sandbæk præsenterer og signerer sin bog 24. august fra kl 11-12.30 hos Billunds Boghandel, hvor hun håber, at mange vil kigge forbi og få en snak.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce