Annonce
Fredericia

Tøjhusets leder skal også være chef i Ungdommens Hus

I sommer tiltrådte Sune Rasmussen som ny leder af det kommunale spillested Tøjhuset i Fredericia.Nu skal han også være leder af Ungdommens Hus. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Leder af Tøjhuset Sune Rasmussen skal også være leder af Ungdommens Hus. Han begynder i sit nye job onsdag 1. maj.

Fredericia: Ligesom i Helle Lillethorups tid skal Tøjhuset og Ungdommens Hus fremover dele leder.

Tøjhusets chef, Sune Rasmussen, er netop blevet offentliggjort som ny daglig leder af Ungdommens Hus. Han ser det som en styrke, at de to kulturelle huse har en fælles leder.

- Det er to profiler. På Ungdommens Hus kan man arbejde med fokus på de unge, mens der er fokus på musikken i Tøjhuset. Alt det med udviklingen af et ungdomsmiljø skal Ungdommens Hus understøtte. Det skal gøres mere attraktivt at være ung i Fredericia, siger Sune Rasmussen.

Han blev leder af Tøjhuset i august 2018 og kom dengang fra en stilling som kulturkonsulent i Billund Kommune. Han har desuden været ansat på spillestedet Tobakken i Esbjerg og Huset Esbjerg, som er et studenter- og kulturhus.

Annonce

Skal lære huset at kende

Endnu kender han ikke så meget til Ungdommens Hus på Norgesgade, som han senest besøgte til Metalfestival for nogle år siden.

- Jeg og de ansatte skal lære hinanden at kende, og jeg skal kende husets styrker og svagheder og lære de unge at kende, fortæller Sune Rasmussen, som derfor endnu ikke er klar med en masse nye aktiviteter til Ungdommens Hus.

Sune Rasmussen begynder i jobbet 1. maj. Det seneste år har den daglige ledelse hørt under Bodil Schelde-Jensen, der er stabschef for kultur og idræt i Fredericia Kommune.

Da Helle Lillethorup stoppede, udtalte Bodil Schelde-Jensen, at Tøjhuset og Ungdommens Hus fremover skulle have hver sin leder. Men sådan bliver det ikke.

- Dengang var situationen, at Tøjhuset var nyt som spillested,og de skulle finde deres ben. Så kom Sune til, og han er en dygtig ung mand, som er oplagt i Ungdommens Hus. Der er mange synergier mellem de to kulturhuse, fortæller Bodil Schelde-Jensen.

Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Varme Titans kan gøre det igen

Fredericia For abonnenter

Måske ny ansøgning om lov til flere boliger i Erritsø: Investorer ser åbning

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];