Annonce
Fredericia

Tøm garderoben og byt til "nyt" i Tøjhuset

Arkivfoto
Af Nana Hanghøj

fredericia - Fredag den 29. august lever Tøjhuset i Gothersgade for alvor op til sit navn, når huset lægger rammer til stor tøjbytte-dag.

Fra kl. 16 til 22 forvandles Tøjhuset til et stort tøjbyttemarked, hvor man mod at aflevere tøj får mulighed for at tage en tilsvarende mængde nyt tøj med hjem.

Tøjbyttedagen arrangeres af kommunens grønne sekretariat i samarbejde med Grønt Forum og målet er at sætte fokus på muligheden for at genbruge tøj istedet for at købe nyt.

- Vi ønsker at sætte fokus på den miljøbelastning, der er forbundet med produktion af tøj og på danskernes overforbrug af nyt tøj. Modebranchen er en af de mest forurenende industrier i verden. Hver dansker bruger årligt 16 kg tøj, hvilket svarer til 16 jeans eller 64 t-shirts, fortæller Lisbet Kristensen fra det grønne sekretariat.

Hvis man ikke vil slæbe tøjposerne til Tøjhuset på dagen, så kan man aflevere tøjet hos Blæksprutten, Danmarksgade 25, i ugen op til tøjbyttemarkedet. Som kvittering får man tøjbilleter, der kan bruges på tøjbyttedagen til at indløse en tilsvarende mængde tøj.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Mystik om søndagens brand i båd - område er lukket af

Annonce