Annonce
Trekantområdet

Tag forskud på sommeren i vinterferien

I vinterferien kan man for første gang komme med en tur ind i brillebjørnenes stald. Er man heldig, tager Nazca i mod i sit domiciel. Foto: Børge Larsen
Givskud Zootopia byder indenfor i hele uge 7 med åben alle dage fra klokken 10 til 15. Og man kan komme på safari i "løveland".
Annonce

Givskud: Mange dyr er trukket i vinterpelsen, og gæster kan få chancen for at opleve dem, besøge flere stalde og komme på tur bag kulisserne, når Zootopia byder indenfor i vinterferien.

Man kan dog ikke køre på safari på savannen, for parken kan kun besøges til fods. Men der vil være gratis guidede safaribusture i det store løveanlæg.

Der er derfor lagt op til hygge med hele familien og en anderledes stemning blandt de mange dyr.

I år er der åbent alle dagene fra mandag til og med søndag og ikke som de sidste år kun til fredag. Mange af gæsterne har spurgt om der ikke kunne åbnes i weekenden også, så det bliver der som et forsøg. Blandt de særlige oplevelser i parken i vinterferien er åbne stalde. Det plejer altid at være populært blandt gæster at komme i staldene. Og som nogle helt nyt bliver det i år muligt at se brillebjørnenes stald, som blev bygget sidste år. Derudover er løvernes store stald også åben for besøg.

Vil man opleve flere stalde og dyr på tæt hold, kan man vælge at tage med på vinterture bag kulisserne. Her kan gæster blandt andre møde de store næsehorn, som gæster måske kan klappe og så kan man se parkens lille girafunge.

I vinterferien er det traditionen tro kun områderne P1 og P3, der er åbne for besøg. Her vil der være masser af aktiviteter såsom "rør og spørg" hos flere dyr hvor man kan opleve skind og kranier. Derudover er der fodringer af udvalgte dyr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

FC Fredericia

For første gang i sæsonen kan FC Fredericia fylde bænken ud

Annonce