Annonce
Middelfart

Tag med på vandet og få historiefortælling i kajak

Kom med og få fortalt historier Fænø Rundt, når Kajakklkubben Strømmen inviterer til et foredrag, der foregår på vandet. Foto: Hans Havgaard Hansen

Middelfart: Ror du kajak, og vil du med på vandet og høre om marsvinene i Lillebælt, Fiskehejrene, Fænø Fyr og Gamborg Fjord. Så tag med søndag den 9. maj, når Kajakklubben Strømmen demonstrerer orienteringsruten rundt om Fænø.

Det er en rute, som Dansk Kano- og Kajakforbund har udarbejdet i samarbejde med Dansk Orienteringsforbund. Ruten rundt om Fænø fører deltagerne forbi 10 områder.

Når app’en ”Travel Tales” er downloadet på din telefon, og Telefonens GPS-funktion registrerer, at du er i et af de 10 områder, fortæller telefonen dig historier om fiskehejrer, Fænø Fyr, Marsvin, Gamborg Fjord etc - alt efter hvor du befinder dig.

Annonce

Introduktionsturen varer to til tre timer og bliver niveaudelt, så erfarne roere får mulighed for at ro hele vejen rundt om Fænø, mens mindre erfarne roere holder sig på indersiden af Fænø. Alle skal dog have roet før og kunne lave redninger.

Alle skal være iklædt enten våddragt eller tørdragt.

Tilmeldte roere mødes ved Kajakklubben Strømmen i Middelfart søndag den 9. maj klokken 10.00 med drikkevarer og snacks nok til sig selv.

Arrangementet er for voksne. Tilmelding med sms til Hans Havgaard Hansen på telefon 40144111.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce