Annonce
Podcast

Tag på tur ud i efteråret med gode fortællinger i ørene

Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark Podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.

Podcast: Efteråret er for alvor over os og inviterer til rusketure i skoven eller et stille øjeblik under et tæppe, mens regnen siler ned. Det giver gode muligheder for at tage hørebøfferne på og høre nogle af de podcasts, som er med i dit abonnement på din lokale avis. 
Her er redaktør på Avisen Danmark Podcasts Signe Vestergaard Bansøs anbefalinger til dig:

1 "Erhvervsklubben"

Du finder Erhvervsklubben gratis på Apple podcast, Google podcast og via Spotify

Det er godt for de danske virksomheder, at du betaler mere i varmeregning, og at det er blevet rigtig dyrt at fylde bilen op. Hør hvorfor her i "Erhvervsklubben", hvor du som altid bliver klædt  på til at tale med om de vigtigste erhvervshistorier. Vært Anne-Marie Lindholm har som sædvanligt tre vidende gæster i studiet. Hør dem her.

2 "Podcasten Danmark"

Vi ser på den historisk brede landbrugsaftale, som blev landet i denne uge, men podcasten handler ikke om landbrug. Den handler derimod om hvem, der kan se sig selv som vinder - og hvem der er tabere, efter støvet har lagt sig.
Hør politisk reporter og analytiker Kasper Løvkvist give sit bud på, om der er grund til at smile eller ej på det efterfølgende obligatoriske pressebillede.  Du finder podcasten her.

3 "Danmark fortæller"

Nanna på 35 er en af de personer, som bliver mindet i artiklen "Til minde om". Få den og mange andre læst op i "Danmark fortæller".

I "Danmark fortæller" læser vi som noget nyt ofte artikler op under overskriften "Til minde om". Det er artikler, som mindes folk, der ikke er her mere. Og jeg læser dem op, fordi jeg synes, at de fortjener det. De velskrevne artikler fortjener det, men især de mennesker som bliver mindet. Senest har jeg læst artikler op om Nanna og Nicki, som både døde i en alder af 35 år og efterlader sig store familier. Du kan høre dem her.

4 "Kvinde kend din historie"

Historikeren Gry Jexen står bag podcasten "Kvinde kend din historie".

Podcasten skriver kvinderne ind i historien ved at sætte fokus på kvinder, som har haft en betydning for historien, men som er overset. Historier Gry Jexen har hver gang en gæst med i podcasten og de åbner op for fantastiske historier om store kvinder som for eksempel Kate Buch og Coco Chanel.
Måske du har hørt om bogen "Kvinde kend din historie", som Gry Jexen har skrevet. Men podcasten kom før bogen, og af den bliver man også både  klogere og får gode historier på en gang. Og så er den nomineret til at vinde innovationsprisen ved den danske prisuddeling Prix Audio, som hvert år uddeler priser inden for lyd. Derfor anbefaler jeg den.

Fredericia

Tag kandidattesten her

Fredericia For abonnenter

Central gågade-ejendom får nyt liv: Tidligere bank bliver til to butikker og et kontor

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Erhverv

Nye fiskekvoter kommer til at koste Skipper Kurt halvdelen af sin løn: - Der er ingen, der gider betale, når de kun må komme hjem med en enkelt torsk

Fredericia For abonnenter

Den nye Lucullus rykker nærmere på sin åbningsdag: Ansættelserne er i gang

Erhverv

Corona udsatte åbningsfest: Ny maskinudlejer har haft udfordrende start, men forventer at ansætte flere

Alarm 112

En dræbt efter personpåkørsel: Togtrafikken mellem Odense og Fredericia kører igen

Fredericia

Husker du målhundene Jonas og Soffi? Ib fra Snoghøj underholdt til byfester og på landets fodboldstadioner

Alarm 112

Ser du en valgplakat hænge her, må du anmelde det: Her er oversigten over ulovlige valgplakater

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Alarm 112

Lys i voldgraven udløste stor-alarm - dykkere gennemsøgte koldt vand men fandt kun lygte

FC Fredericia For abonnenter

FC Fredericia kom hjem fra Esbjerg med mere end tre point: Nu kan det ikke gå galt

Fredericia

Efter Bjerregaard-sag: Forstå, hvorfor et nederlag i Fredericia vil gøre særligt ondt på Socialdemokratiet