Annonce
112

Møbelfirma stadig ikke tilfreds med erstatning efter industribrand: - Jeg giver ikke op, før jeg har fået mine penge

GH Wood, som bl.a. producerer spiseborde i massiv træ, blev hårdt ramt af storbranden på Vesterballevej 9. januar. Dennis Granhøj, som er indehaver af virksomheden, fik ikke den erstatning efter branden, han havde håbet på. Men han har ikke givet op i kampen for at få den erstatning, han mener, han og virksomheden har krav på. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
GH Wood, som stort set mistede alt inventar efter branden på Vesterballevej 6A i januar for et år siden, går efter en højere erstatning, end den har fået. Tagdækkerfirma, som var årsag til branden, er ulykkelig over, hvad der er sket.

Fredericia: 9. januar sidste år var to tagdækkere fra Nr. Lyndelse Tagdækning A/S, der har adresse i Odense Syd, i gang med at lægge tagpap på ejendommen på Vesterballevej 6A.

Senere samme dag brændte bygningen ned til grunden. Politiet konkluderede efterfølgende, at branden var opstået i forbindelse med tagdækningsarbejdet.

Annonce
Vores procedure har ikke fejlet noget, og det gør den stadig ikke. Så vi har ikke gjort noget for at ændre den.

Direktør, Nr. Lyndelse Tagdækning A/S

Kæmper for erstatning

Allerede dengang udtrykte direktør i tagdækningsfirmaet, at han var ked af, hvad der var sket. Samme udtryk er der i stemmen, da Fredericia Dagblad fanger ham på telefonen et år senere.

- Vi er stadig kede af det. Det må jeg nok indrømme, og vi er dybt ulykkelige over det, der er sket, siger Jens Møller Jensen, direktør i Nr. Lyndelse Tagdækning A/S.

Han har ikke lyst til at gå ind i en dybere snak omkring en verserende forsikringssag og siger i stedet, at ’sagen kører stille og roligt, og den må gå sin gang’.

En af dem, der ved branden mistede stort set alt, hvad der var af inventar, er Dennis Granhøj, indehaver af GH Wood. Møbelvirksomheden var kort tid inden branden flyttet ind i de nybyggede lokaler i Snoghøj.

Efterfølgende har han fået udbetalt 240.000 kroner i erstatning. Selv mener han, at han skulle have haft omkring 1,4 millioner kroner. Derfor har han hyret en advokat til at arbejde for, at erstatningssummen bliver højere end den godt en sjettedel, han endte med at få.

- Jeg giver ikke op, før jeg har fået mine penge, lyder det fra Dennis Granhøj.

Ingen ændringer

At branden opstod i forbindelse med tagdækningsarbejdet, kalder direktør i tagdækningsfirmaet for ulykkeligt.

- Men der står ingen steder, at vi har gjort noget forkert. Hverken i politirapporten eller andre steder. Vi er altid opmærksomme, når vi udfører vores arbejde, og det er desværre noget, der sker. Det er ikke noget, man gør med vilje, siger Jens Møller Jensen.

Omvendt har branden ikke fået virksomheden til at ændre på dens procedurer vedrørende tagdækningsarbejde.

- Vores procedure har ikke fejlet noget, og det gør den stadig ikke. Så vi har ikke gjort noget for at ændre den. Vi har ikke haft nogen som helst problemer med vores procedurer, lyder det fra direktøren.

Han understreger, at de to medarbejdere, der udførte tagdækningsarbejdet den dag, var og er stadig berørte af episoden.

- Men vi må desværre leve med det, der skete, siger Jens Møller Jensen.

En nybygget erhvervsejendom på Vesterballevej i Fredericia nedbrændte fuldstændig 9. januar sidste år. Branden opstod i forbindelse med tagdækningsarbejde, og direktøren for firmaet er stadig ked af, at det overhovedet skete. Der er ikke ændret i proceduren for tagdækningsarbejde. De fejler ingenting, lyder det fra direktøren. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce