Annonce
112

Taget på fersk gerning: Mindst to personer forsøgte at stjæle biler fra Skærbækværket

Arkivfoto: Martin Ravn
Flere biler var gjort klar til at blive kørt væk fra Skærbækværket søndag morgen, men inden gerningsmændende nåede at køre afsted, blev de anholdt af politiet.
Annonce

Fredericia: Søndag morgen blev to personer taget på fersk gerning, mens de formentlig var ved at stjæle i alt fire vare- og personbiler samt en del værktøj fra Skærbækværket. En anmelder meddelte politiet, at han havde observeret, hvad han formodede var tre personer på stedet. Da politiet omkring klokken 7 kom til Skærbækværket, kunne det konstatere, at mindst to personer havde gjort klar til at stjæle bilerne samt noget værktøj, der var pakket i bilerne.

De to mænd blev anholdt, men er senere blevet løsladt igen. De er dog fortsat sigtet i sagen, og politiet forsøger at finde ud af, om flere personer var involverede i tyveriforsøget, oplyser Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Indbrud og spirituskørsel

Mellem onsdag klokken 14 og søndag klokken 8.09 har der været indbrud i en lejlighed på Indre Ringvej, hvor en hoveddør er opbrudt. Der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

En 37-årig mand kunne ikke fremvise et gyldig kørekort, da han fredag klokken 14.05 blev stoppet af politiet på Vejle Landevej. Manden, der er fra Fredericia, er derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Det samme er en 22-årig mand, som blev stoppet på Søndermarksvej fredag klokken 17.05.

I Prinsessegade blev en 61-årig mandlig billist fra Fredericia standset klokken 13.53 søndag eftermiddag. Det viste sig, at han var for påvirket af spiritus til at måtte køre bil, hvilket han blev sigtet for.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Onsdagens corona-tal: Ni personer er konstateret smittet siden tirsdag

Fredericia For abonnenter

Smitte er også sket ved samkørsel til håndbold: - Nu håber vi, folk virkelig tænker sig om

Annonce