Annonce
Erhverv

Tank benzin og fastfood i Taulov: Plan om ny rasteplads

Området ved motorvejen i Erritsø er blevet udviklet de senere år, og der er blandt andet kommet en ny McDonalds. Nu er der også planer om en rasteplads med fastfood og tankstation i Taulov. Foto: Peter Leth-Larsen

Taulov: En ny rasteplads kan være på vej ved motorvejsafkørsel 61 i Taulov.

Onsdag nikkede by- og planudvalget ja til arbejdet med en ny lokalplan, som kan gøre planerne mulige.

Rastepladsen skal give bilister mulighed for at tanke og købe fastfood på stedet, hvor lastbiler også kan tanke. Desuden vil lokalplanforslaget give mulighed for at bygge en servicestation, en vaskehal og en ladestation for elbiler.

Fredericia Kommune har udbudt området til salg, og en erhvervsudvikler er interesseret.

- Vi hilser det meget velkomment. Der er stigende trafikmængder på E20. Vi har set, hvordan det skabte mere liv, da vi udvidede mulighederne ved afkørsel 59. Det kan betyde meget for et område, og uanset om man er til fastfood eller ej, vil det også give noget til Taulov by, siger Steen Wrist Ørts, som er formand for by- og planudvalget.

Planen skal i høring og godkendes i byrådet. Lokalplanområdet er afgrænset mod nord af motorvejen, mod vest af Skærbækvej og mod syd og øst af Dronningens Kvarter og Arla Foods.

Annonce
Her er området indtegnet på et matrikelkort. Illustration: Fredericia Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce