Annonce
Fredericia

Tarzan har solgt 100.000 billetter: Man skal skynde sig i Fredericia

Billetsalget svinger fortsat til Tarzan, der har rundet 100.000 solgte billetter. Foto: Søren Malmose/Fredericia Teater

Den anmelderroste musical er også en kæmpe publikumssucces. På to måneder er der solgt 100.000 billetter til Tarzan, og der er kun få billetter tilbage til forestillingen i Fredericia.

Annonce

Fredericia: Salget af Tarzan-billetter fortsætter i højeste gear.

Fredericia Teaters aktuelle musical har nu rundet 100.000 solgte billetter, oplyser teatret i en pressemeddelelse. I Fredericia er der kun ti procent af billetterne tilbage, så her skal man skynde sig, hvis man fortsat vil nå at se forestillingen. Sidste forestilling er 20. januar i Fredericia, inden Disney-musicalen senere på året opføres i Aarhus og København.

Tarzan

Fredericia Teaters opsætning af Tarzan havde premiere i oktober og har følgende spilleperiode:Fredericia Teater:Spilleperiode: 5. oktober 2018-20. januar 2019 (juleferie 23. december til og med 1. januar)Musikhuset Aarhus:Spilleperiode: 21. september 2019 - 6. oktober 2019

Scandic Falkoner: Spilleperiode: 29. november 2019 - 8. december 2019Billetbestilling på Fredericia Teaters hjemmeside.

Annonce

Forestilling i særklasse

Teaterchef Søren Møller er både begejstret og taknemmelig over den store interesse:

- Hold da helt op. 100.000 billetter kun to måneder efter premieren! Jeg er ellevild af glæde, taknemmelighed og benovelse. Men jeg forstår det også godt. Tarzan er en forestilling i særklasse, og jeg har helt ærligt heller aldrig set noget lignende, siger han i pressemeddelelsen.

Også hos anmelderne har Tarzan høstet mange stjerner. Når sidste forestilling er gennemført i Fredericia, er Aarhus næste stop. Her er premiere i Musikhuset 21. september 2019, og der er københavnerpremiere den 29. november 2019 på den nye Falkonerscene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce