Annonce
Fredericia

Tarzan har solgt 100.000 billetter: Man skal skynde sig i Fredericia

Billetsalget svinger fortsat til Tarzan, der har rundet 100.000 solgte billetter. Foto: Søren Malmose/Fredericia Teater

Den anmelderroste musical er også en kæmpe publikumssucces. På to måneder er der solgt 100.000 billetter til Tarzan, og der er kun få billetter tilbage til forestillingen i Fredericia.

Fredericia: Salget af Tarzan-billetter fortsætter i højeste gear.

Fredericia Teaters aktuelle musical har nu rundet 100.000 solgte billetter, oplyser teatret i en pressemeddelelse. I Fredericia er der kun ti procent af billetterne tilbage, så her skal man skynde sig, hvis man fortsat vil nå at se forestillingen. Sidste forestilling er 20. januar i Fredericia, inden Disney-musicalen senere på året opføres i Aarhus og København.

Annonce

Tarzan

Fredericia Teaters opsætning af Tarzan havde premiere i oktober og har følgende spilleperiode:Fredericia Teater:Spilleperiode: 5. oktober 2018-20. januar 2019 (juleferie 23. december til og med 1. januar)Musikhuset Aarhus:Spilleperiode: 21. september 2019 - 6. oktober 2019

Scandic Falkoner: Spilleperiode: 29. november 2019 - 8. december 2019Billetbestilling på Fredericia Teaters hjemmeside.

Forestilling i særklasse

Teaterchef Søren Møller er både begejstret og taknemmelig over den store interesse:

- Hold da helt op. 100.000 billetter kun to måneder efter premieren! Jeg er ellevild af glæde, taknemmelighed og benovelse. Men jeg forstår det også godt. Tarzan er en forestilling i særklasse, og jeg har helt ærligt heller aldrig set noget lignende, siger han i pressemeddelelsen.

Også hos anmelderne har Tarzan høstet mange stjerner. Når sidste forestilling er gennemført i Fredericia, er Aarhus næste stop. Her er premiere i Musikhuset 21. september 2019, og der er københavnerpremiere den 29. november 2019 på den nye Falkonerscene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kø og kaos ved tilsandet rampe - Men så tog Benny fra Varde affære

Annonce