Annonce
Fredericia

Taulov får ny Netto til sommer: Handlen samles ét sted

Netto åbner en ny butik i Taulov. Foto: Klaus Madsen
Entreprenørmaskinerne er i gang på Adelvej, og til sommer står en ny Netto klar i Taulov. Det bliver på nabogrunden til Fakta.

Klokken 16.01: Opdateret med kommentarer fra Nettos udviklingschef.

Taulov: Adelvej i Taulov får fremover to discountbutikker ved siden af hinanden.

En ny Netto bliver de kommende seks måneder opført på grunden ved siden af Fakta.

- Entreprenøren startede op på pladsen i sidste uge, og så skal de bruge seks måneder på at bygge. Så butikken står færdig lige før sommer, fortæller udviklingschef Andreas Bagunck fra selskabet Innovator.

Udviklingsselskabet, som har base i Aarhus, har sammen med Salling Group lagt planerne for den kommende dagligvarebutik. Placeringen er fundet, så det passer med den gældende lokalplan for området.


Vi havde ikke en butik mellem Kolding og Fredericia, så det var et hul på landkortet for os, og vi har haft kig på det i mange år

Carsten Hadsbjerg


- Det er her, der var udlagt et lokalcenter. Det er en sag, der efterhånden har fem år på bagen, hvor der blev søgt om forskellige placeringer, også på Kolding Landevej. Det var den her, kommunen valgte at arbejde videre med. Det tror jeg mere er for at samle handelen, så den samles ét sted, forklarer Andreas Bagunck, som i øvrigt selv er født og opvokset i Taulov.

Annonce

1200 kvadratmeter

Den nye butik bliver 1200 kvadratmeter stor, og den får små 70 parkeringspladser. Den får to ud- og indkørsler, hvoraf den ene primært er til tung trafik, oplyser Andreas Bagunck.

Byggetilladelsen til den nye Netto-butik faldt på plads i slutningen af december.

Carsten Hadsbjerg, som er udviklingschef hos Netto, er meget glad for placeringen af den nye Netto.

- Vi holder altid øje med, hvor der sker udvikling, og hele Trekantområdet er jo i vækst. Taulov er en by, hvor vi ikke havde en butik i forvejen. Vi havde ikke en butik mellem Kolding og Fredericia, så det var et hul på landkortet for os, og vi har haft kig på det i mange år, siger han.

Placeringen ved siden af fakta giver en synergieffekt, og udviklingschefen peger også på, at mange kører forbi området hver dag.

Åbningstiderne forventes at blive fra klokken 7 til 22 som i andre Netto-butikker. Dermed får det nye supermarked behov 25-30 ansatte, og der vil både være fuldtids- og deltidsstillinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce