Annonce
Sport

Tauson slår svær modstander i Texas og er klar til kvartfinale

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Clara Tauson vandt over topseedede Shelby Rogers i anden runde i Texas og skal nu møde endnu en amerikaner.
Annonce

Det danske tennistalent Clara Tauson har sent fredag aften dansk tid overraskende slået amerikaneren Shelby Rogers i anden runde af ITF-turneringen W80 Tyler i Texas.

Kampen endte 7-5, 5-7, 3-6.

Med sin placering som nummer 58 på verdensranglisten var den 28-årige Rogers topseedet i turneringen. Hun havde da heller ikke stort besvær med at besejre landsmanden Whitney Osuigwe med 6-3, 6-3 i første runde.

17-årige Clara Tauson har dog vist rigtig god form på det seneste. Hun imponerede med at nå anden runde i sin grand slam-debut til French Open, og natten til fredag dansk tid viste hun igen god form.

I første runde i Texas levnede danskeren ikke sin amerikanske modstander Caty McNally mange chancer. Verdens nummer 117 blev nedlagt med 6-3 og 6-1 på det udendørs hardcourtunderlag.

Selv om Tauson har bevæget sig godt op ad verdensranglisten, hvor hun nu er nummer 157, måtte hun gennem kvalifikationen for at komme ind i hovedturneringen i Texas.

I kvartfinalen skal Clara Tauson møde endnu en amerikaner. Denne gang Ann Li, der er seedet som nummer 7 i turneringen og ligger nummer 112 på verdensranglisten.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Tyve har kig på dyrt elværktøj

Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce