Annonce
Kultur

Teater Malstrøm åbner dørene til Halfdans Wunderkammer

Dramaturg, instruktør og skuespiller Sidsel Nygaard, 42, er aktuel med et helt nyskrevet manuskript til en lyrisk børnekabaret over Halfdan Rasmussens værker. Foto: Teater Malmstrøm

Fredericia: Teater Malstrøm opfører Sidsel Nygaards børnekabaret på Det Bruunske Pakhus i Fredericia fra 19. november til 19. december. Billetsalget er netop åbnet på billetten.dk.

Sidsel Nygaard er et velkendt ansigt på Teater Malstrøm, både på scenen og som instruktør, men det er første gang, hun selv er manuskriptforfatter.

- Halfdan er fantastisk til at bruge ordene, så jeg har nydt processen med at læse hans mange rim og remser, og der var en del vidunderlige rim, jeg ikke kendte i forvejen. Selv om jeg havde lyst til at tage det hele skal med, så skulle der selvfølgelig en udvælgelsesproces til, skriver hun i en pressemeddelelse.

Annonce

Sidsel Nygaard, der er uddannet dramaturg, betegner det nyskrevne stykke som montageteater, som det hedder på fagsprog - det vil sige en række små scener, der følger hinanden.

Forestillingen er rettet mod de 6-12 årige og deres voksne, og den vil rumme både leg, sjov, overraskelser, figurteater, sang og stille stunder.

Audition til ”Halfdans Wunderkammer” er åben for alle og finder sted 19. juni på Bülows Kaserne.

Sidsel Nygaard kan desuden opleves som medvirkende i Teater Malstrøms kommende gyserkomedie Dracula, der spiller fra 16. september til 24. oktober på Det Bruunske Pakhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Socialdemokraterne har valgt: Her er dem, du kan stemme på til november

Fredericia

Fynboer fortæller det gerne: Men Fredericia Kommune svarer ikke på konkret spørgsmål om topchef

Fredericia For abonnenter

Oppositionen kalder det for 'dybt kritisabelt': Chef så aldrig aftale om, at han skulle være leder for Kirsten Blæhr

Annonce