Annonce
Kultur

Teater: Svejk i Anden Verdenskrig

Svejk i Anden Verdenkrig. Ole Sørensen har titelrollen og han kan med stykket fejre sit 40-års skuespillerjubilæum. Foto: Søren Hasselgaard Skaaning
40-års skuespillerjubilar Ole Sørensen spiller hundehandleren Svejk med den bramfri attitude.

Vejle: Teatret Møllen præsenterer tirsdag 22. oktober forestillingen "Svejk i Anden Verdenskrig" i Vejle Musikteater.

40-års skuespillerjubilar Ole Sørensen spiller hundehandleren Svejk i Teatret Møllens humoristiske forestilling baseret på Brechts berømte roman.

Krigen raser. I øst kæmper russerne en indædt kamp for at stoppe den tyske offensiv, imens de allierede tropper i vest forsøger at finde et fodfæste. Midt i kaosset møder vi opportunisten Svejk. Han bor i Prag, der er under besættelse af det nazistiske styre. Svejk er ikke som alle andre. Han lever af at fange hunde, som han sælger videre til byens prominente fruer, og så har han et ganske særligt talent for altid at havne i de mest mærkværdige situationer. Heldigvis har han talegaverne på plads og formår som regel altid at finde en vej ud af problemerne igen.

"Svejk i Anden Verdenskrig" er baseret på historien af Bertolt Brecht. Den humoristiske forestilling bliver undervejs akkompagneret af sang og klaverspil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Nyåbnet vinhandler i Vendersgade: En anden placering ville skabe en bedre forretning

Annonce