Annonce
Fredericia

Teaterforening får ny formand

Hanne Lumby har besluttet at stoppe som formand for Fredericia-Middelfart Teaterforening. Arkivfoto

Vanessa Knudstorp afløser Hanne Lumby, der af personlige årsager har valgt at trække sig.

Annonce

Fredericia: En enig bestyrelse i Fredericia-Middelfart Teaterforening har valgt Vanessa Knudstorp som ny formand, efter at den hidtidige formand, Hanne Lumby, har ønsket at drosle ned i sine frivillige bestyrelsesposter for at få mere fritid.

Hun træder ud af bestyrelsen, når hendes periode som repræsentant for Fredericia Kommune udløber 1. januar 2018.

- Jeg har et ønske om at få mere fritid, der skal bruges på familie og venner, lyder det i en pressemeddelelse fra Hanne Lumby, der vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde i Kræftens Bekæmpelse og Idrætsdaghøjskolen.

Hun lægger ikke skjul på, at det er vemodigt at sige farvel til arbejdet i teaterforeningen, men hun har behov for at at skære ned på antallet af bestyrelsesaktiviteter.

Vanessa Knudstorp beklager, men har forståelse for, at Hanne Lumby stopper i bestyrelsen.

- Hun har ydet en fornem indsats for foreningen, og vi vil savne hendes store erfaring med foreningsarbejde og hendes menneskelige egenskaber, fastslår Vanessa Knudstorp i den fælles pressemeddelelse fra afgående og ny formand.

Nu formand for Fredericia-Middelfart Teaterforening bliver Vanessa Knudstorp, her med sin mand Jørgen Vig Knudstorp, til musicalpremiere på Fredericia Teater. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce