Annonce
Erhverv

Teknologivirksomhed med 20 ansatte flytter til Fredericia fra Aalborg

Administrerende direktør i Universal Foundation Kristian Ravn rykker med 20 ansatte fra Aalborg til Fredericia. Pressefoto
Universal Foundation rykker ind på Strevelinsvej 28. De fleste af virksomhedens ansatte flytter med og blev blandt andet lokket med af en rundvisning i byen, som var forbi Tøjhuset og Urbania Streetfood.

Fredericia: Virksomheden Universal Foundation med dansk hovedsæde i Aalborg har netop besluttet at rykke hovedsædet til Fredericia. Det sker for at placere Universal Foundation sammen med søsterselskaberne, men også for at tiltrække arbejdskraft. Det oplyser Universal Foundation i en pressemeddelelse.

Teknologivirksomheden blev grundlagt i 2001 og arbejder med at udvikle unikke løsninger indenfor energiteknologi. 20 medarbejdere rykker med.

- Vi glæder os til at flytte til Fredericia. Vi har været glade for at være i Aalborg, og vi har haft et virkelig godt samarbejde med Aalborg Universitet, men tiden var kommet til at samle aktiviteterne i Fredericia, hvor to af vores søsterselskaber allerede har domicil, skriver administrerende direktør i Universal Foundation Kristian Ravn i pressemeddelelsen.

Annonce

Begyndte som iværksættervirksomhed

Virksomheden vil gerne tættere på kunder og kvalificeret arbejdskraft, og derfor var det oplagt at flytte til en central placering i landet, oplyser virksomheden. Universal Foundation rykker ind i Strevelinsvej 28.

- Fredericia Kommune kvitterede med en fremragende rundtur, hvor vi så, lærte og hørte om Fredericia som by og bosted. Det betyder meget for mig, for med den gestus hjalp Fredericia virksomheden med at få stort set alle mine kolleger med. Det var både bylivet, fritidslivet og kulturlivet, der begejstrede os. Vi spiste på Urbania Streetfood og var til koncert i Tøjhuset. Det var lige det, der skulle til, oplyser Kristian Ravn.

Universal Foundation er et offshore firma, der ejes af Fred. Olsen Ocean, som indirekte ejes helt af det norske børsnoterede selskab Bonheur ASA. Virksomheden har kontorer i Oslo, Norge og Fredericia - Danmark, Hamburg - Tyskland og Lowestoft - UK.

Universal Foundation har udviklet sig fra et lille, innovativt ingeniørfirma til en design- og installationsleverandør, fokuseret på virksomhedens produkt: ”The Mono Bucket Foundation”. Mono Bucket konceptet blev startet som en iværksættervirksomhed i Danmark, hvor særligt et tæt samarbejde med Dong Energy (nu Ørsted, red.) var med til at udvikle virksomheden i de tidlige stadier. Virksomheden har også hele vejen haft et stærkt samarbejde med Aalborg Universitet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

Fredericia For abonnenter

Derfor var aktindsigten i mørklægningssagen begrænset: Advokatfirma bad om sorte streger

112

En lang indsats er slut: 24 brandfolk har nedkæmpet brand i lagerhal og båd

Annonce