Annonce
Erhverv

Temashop i Pjedsted opkøber konkurrenter i Rødekro og København

Kostumekongen Daniel Diness Andersen har opkøbt to danske butikker, og dermed overtager Temashop deres varelager. Arkivfoto

Temashoppen i Pjedsted overtager konkurrentens varelager efter konkurs. Kostumeshoppen satser fortsat på e-handel og sælger fremover også teatersminke.

Annonce

Fredericia: Temashop i Pjedsted udvider sit forretningsområde og har opkøbt to konkurrenter.

Det oplyser kostume-shoppen i en pressemeddelelse. Dramashop.dk i Rødekro og Teaterhjørnet på Frederiksberg var begge drevet af Drama Aps., som i dag er under konkurs.

- Kostumemarkedet er hårdt, og kun de største og mest omstillingsparate overlever. Det er ikke den første og langtfra den sidste, vi ser, der knækker,. Vi er under pres fra udlandet, hvor lave lønninger gør, at vi skal være endnu mere effektive og i stedet bruge teknologien til at arbejde for os, siger direktør Daniel Diness Andersen i en pressemeddelelse.

Teaterhjørnet har ligget på Frederiksberg siden 1980, men Temashop åbner ikke butik i hovedstaden.

- Vi må erkende, at vi på nuværende tidspunkt har rigeligt at se til, vi er på markedet i Danmark, Sverige og Norge. Derudover tror jeg på, man skal gøre det man er bedst til - og vores stærke side ligger indenfor e-handel, udtaler direktøren.

Temashop overtager varelageret fra de to tidligere konkurrenter. I sortimentet får shoppen nu ægte italiensk maske og teatersminke fra Grimas, som er fri for parabener.

- Vi har ikke været så stærke på den professionelle sminke. Derfor glæder det mig, at Grimas følger med i denne aftale. Det er nogle produkter, som bruges professionelt af teatre over hele verden og også i institutioner, siger han.

I løbet af 14 dage relanceres dramashop.dk. Sitet vil køre selvstændigt og være målrettet teatre og institutioner, men produkterne kan også findes på Temashop.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Sådan er corona-tallet torsdag: Fredericia rykker ned ad liste

Fredericia

Onsdagens corona-tal: Ni personer er konstateret smittet siden tirsdag

Fredericia For abonnenter

De unge springer i øjnene i coronastatistikken: Indtager en kedelig førsteplads i Fredericia

Alarm 112

Avis blev brugt til at aflede opmærksomheden: Mobiltelefon stjålet i Gothersgade

Annonce