Annonce
Erhverv

Temashops udvidelse er sat på standby: Indehaver afventer ny strategi

Temashops indehaver Daniel Diness Andersen har besluttet at vente med at tage en beslutning om eventuel udvidelse af lokalerne i Pjedsted. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Webbutikken Temashop har brug for flere kvadratmeter, men en gammel lokalplan står i vejen.

Pjedsted: Webbutikken Temashop vil gerne udvide sit lager på Østerskovvej, men som avisen tidligere har skrevet, står en lokalplan fra 1980'erne i vejen.

Virksomheden og Fredericia Kommune har været i kontakt om en løsning. Men nu har Temashop besluttet at vente med at tage en beslutning om en eventuel udvidelse.

- Vi har kastet det til timeout. Her efter sommerferien laver vi et strategiseminar, der handler om, hvor vi ser, virksomheden er på vej hen om fem til ti år, fortæller indehaver og direktør i Temashop Daniel Diness Andersen.

Temashop mangler lagerplads på mellem 1000 til 1500 kvadratmeter og ville derfor gerne udvide. Men i lokalplanen for området er der tegnet en fremtidig ringvej ind, som betyder, der ikke er plads til udvidelsen. Den ringvej ønskede Temashop at få fjernet fra lokalplanen, som er lavet i 16980'erne.

Grundejerforeningen Landsmosen, som ligger i umiddelbar nærhed af den eventuelle ringvej, bakkede op om ønsket, mens Bredstrup/Pjedsted Beboerforening foretrækker at bevare muligheden for en ringvej, men samtidig gerne så den flyttet en smule, så der kunne blive plads til Temashops udvidelse. Deres begrundelse er, at en ringvej i fremtiden ville kunne aflaste hovedfærdelsåren i Pjedsted; Stationsvej.

Annonce

Vi har kastet det til timeout. Her efter sommerferien laver vi et strategiseminar, der handler om, hvor vi ser, virksomheden er på vej hen om fem til ti år.

Daniel Diness Andersen, indehaver Temashop

Har brug for plads

Temashops indehaver Daniel Diness Andersen frygter dog, at en eventuel flytning af stregerne på lokalplanen ikke er nok til at opfylde Temashops ønsker om udvidelse.

- Hvad så, hvis udvidelsen er for lille om to år? Vi vil prøve at kigge ind i krystalkuglen og se, hvordan markedet udvikler sig. Hvad sker der, når Amazon kommer, og vil vi se mere af, at produkterne bliver leveret direkte ud til kunderne fra leverandørerne eller hvordan? Til vores strategiseminar vil vi prøve at hive folk ind fra lande, som er længere i udviklingen end os, fortæller Daniel Diness Andersen.

Han understreger, at Temashop har brug for mere plads, men afventer at træffe beslutningen, indtil han har mere viden om fremtidens udvikling.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce