Annonce
Middelfart

Temauge: Trekantens Brandvæsen sætter ild på skoleskemaet

Trekantbrand er på vej med et nyt koncept til skoler. Arkivfoto

Middelfart: Trekantområdets Brandvæsen har udviklet et nyt koncept omkring brandforebyggelse.

Det henvender sig til elever på 4. klassetrin og er inspireret af "Bamses Brandskole", som har været afviklet i Vejle Kommune i 20 år.

Efter sammenlægningen af brandvæsenerne i Billund, Vejen, Middelfart, Fredericia, Kolding og Vejle Kommuner til Trekantområdets Brandvæsen har det været et ønske at nå ud mws en form for "Bamses Brandskole" til alle skolerne i de 6 kommuner.

Konceptet "40-4-Brandsikker" er blevet prøvet en enkelt gang i fjor, og skal nu køre i sin endelige form i år.

Brandvæsenet har lavet en række videoklip, som sendes via Youtube til klasserne. Hver formiddag i løbet af uge 40 får skolerne nogle videoer om, hvordan man ikke skal omgås ild og eksempelvis elektriske apparater, komfurer, bål med videre.

Eleverne skal sammen med læreren finder ud af, hvad der er forkert, og hvad der er rigtigt. Om eftermiddagen får eleverne videoer med den rigtige adfærd og metode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Seks Horsens-boksere i finalen ved JM

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce