Annonce
Fredericia

Test din råstyrke og udholdenhed: Nyt forhindringsløb samler penge ind til kræftramte børn

Den 24. juni samler FundRacers penge ind til Børnecancerfonden ved et nyt forhindringsløb i Fredericia. Arkivfoto: Søren E. Alwan

FundRacers står bag et nyt forhindringsløb lørdag den 24. juni, som foregår i den kommende kanalby og langs Østerstrand. Pengene går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Annonce

Fredericia: Hvis du vil være med til et udfordrende forhindringsløb og samtidig støtte en god sag, har du muligheden lørdag den 24. juni til Cross OCRace Fredericia.

Bag forhindringsløbet står gruppen FundRacers, som samler ind til Børnecancerfonden, og pengene fra løbet går ubeskåret til sagen.

Arrangørerne skriver, at løbet kræver råstyrke og udholdenhed, og man bliver kastet gennem alt fra sand, vand og andre hårde og fysiske prøvelser.

Ruten er fem kilometer lang og foregår i området ved den kommende kanalby og langs Østerstrand, og undervejs er der mindst 15 forskellige forhindringer og discipliner som eksempelvis armgang over kanalen.

Jeg synes, at der er nogle gode muligheder i Fredericia. Specielt på det sted, som vi har valgt. Det er en fed tur. Der er sand, vand, asfalt og containere, så der er lidt af det hele.

Martin Johansen, FundRacers
Ruten starter og slutter i den kommende kanalby ved Svovlsyrekaj og undervejs skal man både over kanalerne og ud langs Østerstrand. Foto: FundRacers
Annonce

En fed tur

Det er Martin Johansen, ambassadør ved FundRacers, der har taget initiativ til løbet. Han kommer fra Middelfart og har trænet med Cross Training Fredericia, som han også har allieret sig med i forbindelse med forhindringsløbet.

- Jeg synes, at der er nogle gode muligheder i Fredericia. Specielt på det sted, som vi har valgt. Det er en fed tur. Der er sand, vand, asfalt og containere, så der er lidt af det hele, siger han.

Annonce

Kom og prøv

Der er sat en deltagerantal på maksimalt 200 personer, så alle kan få en god oplevelse og undgå den værste kø ved forhindringerne.

- Løbet er åbent for alle. Både nybegyndere og erfarne. Det gælder bare om at have det sjovt. Og hvis der er noget, som man ikke kan, er der en lille strafrunde. Jeg vil opfordre folk til at komme ned og prøve det. Måske tænker man, at man ikke kan, men man kan få en god oplevelse og prøve noget nyt, siger Martin Johansen.

Man tilmelder sig via MobilePay ved at sende 150 kr. til 24 42 88 33 og skrive "CTF" samt ens fulde navn i tekstfeltet. Vil man løbe ruten to gange, sender man 200 kr. og skriver "CTF The Double" samt ens fulde navn.

Man kan læse mere om løbet på Facebook-begivenheden "FundRacers Cross OCRace Fredericia".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Corona: Politikere holder vejret for at plejehjem og ansatte går fri - plejepersonale skal testes hver 14. dag

Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

Fredericia

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

FC Fredericia

FC-træner: Spillerne tømte energitankene, og der er ikke nok tid til at fylde dem op

Fredericia For abonnenter

Flere sager med utilfredse borgere - men Sundplejen har kun få borgere færre end da firmaet begyndte

Annonce