Annonce
Fredericia

Ti Trin Ned laver gin-samarbejde med destilleri

Hver enkelt af de 330 aftappede flasker er håndnummereret og forseglet med lak. Hos Ti Trin Ned fås den sammen med en tonic, som køkkenchef og restaurantejer Rainer Gassner står bag. PR-foto

Fredericia: I samarbejde med det koldingensiske bryghus Trolden Destilleri har Michellin-restauranten Ti Trin Ned lavet en ny gin.

Himmerigskov Gin er navnet på den alkoholiske drik. Den er opkaldt efter den urtehave, som Ti Trin Ned-ejerne, Mette og Rainer Gassner, blandt andet bruger til deres kreationer i køkkenet. Det oplyser Trolden Destilleri i en pressemeddelelse.

Lasse Højer Jespersen (på billedet) og Jonathan Gouveia, der er tjenere på Ti Trin Ned, har været bindeled mellem Himmerigskov og Trolden under forløbet med at udvikle ginnen. PR-foto

Foruden enebær, der udgør hovedbestanddelen i alle gin, består ginnen af solbærskud, ærteskud, bronzefennikel samt andre urter, man som ginelskeren må snuse sig frem til.

Annonce

I alt er der aftappet 330 flasker af ginnen, som kan smages på Ti Trin Ned, ligesom Trolden Destilleri & Bryghus og enkelte vinhandlere har flasken stående på hylderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Intern afdækning afslører nyt rod: Kommunen skal betale 100.000 kroner tilbage

Annonce