Annonce
Erhverv

Ti Trin Ned med i Spiseguiden

Arkivfoto
Fredericia - 39. udgave af Den Danske Spiseguide er netop kommet på gaden, og den fredericianske restaurant Ti Trin Ned er med.

I guiden vinder Ti Trin Ned hele tre af de 14 priser.

Fredericia-restauranten med Rainer og Mette Gassner i spidsen får prisen for Årets Oste, Årets Dessert og Årets Kokkeprofil. Sidste pris gik til Lars Starup Pedersen, som fik den for "en yderst kreativ indstilling til faget og inspirerende fortolkninger af såvel gastronomisk velkendte råvarer som nye kombinationer".

Ti Trin Ned var desuden nomineret til Årets Restaurant.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce