Annonce
Fredericia

Ti Trin Ned serverer i Sydafrika: Lejer eget hotel og køkken

Sydafrika. En smeltedigel af befolkninger, råvarer og forskellige smage. Ti Trin Ned i Fredericia arrangerer kulinarisk togt til Cape Town, hvor restauranten guider gæsterne rundt og selv tilbereder middage, som fortolker de lokale madkulturer. Sydafrika er også et stort vinland, og rejsen byder på besøg hos producenter. Arkivfoto: Colourbox
Toprestauranten indtager sammen med rejsebureau Cape Town i 2021. Gæsterne skal opleve både landets mange smage og råvarer samt Mette og Rainer Gassners fortolkninger af dem.
Annonce

Fredericia: Hvis der kommer tilmeldinger nok, drager Michelin-kokkene, Rainer og Mette Gassner, og deres kokke- og tjenerteam på Ti Trin Ned på opdagelse ud i verden i januar 2021.

Sammen med Amazing Tours planlægger restauratørerne fra Fredericia et 11 dage langt kulinarisk togt til Sydafrika.

Et år før – i januar 2020 – flyver Rainer og Mette Gassner i forvejen for at sætte sig ind i vinlandet Sydafrika og researche på køkkener og madkultur i metropolen Cape Town. Den er rejsens mål, hvis minimum 50 interesserede tilmelder sig, kan man læse i materialet fra rejsebureauet.

Annonce

Middage og vinture

Amazing Tours fortæller, at man simpelthen lejer det klassisk engelskinspirerede Queen Victoria Hotel i landets største millionby og overtager potter og pander i køkkenet for en stund. Her indkvarteres gæsterne også.

- Vi har tidligere lavet en lignende tur til Maldiverne, forklarer Rainer Gassner til Fredericia Dagblad om en rejse til den eksotiske øgruppe i Det Indiske Ocean.

Det var ifølge ham en succes og en mulighed for at indsamle faglig inspiration og samtidig give rejseselskabets gæster en unik oplevelse.

Rejsen til Sydafrika byder på både to gange Vores Sydafrikanske Verden-middage med Ti Trin Ned ved gryderne, samt på andre middage og måltider, udforskning af finere og mere folkelige lokale køkkener, besøg på vingårde og møder med lokale kokke. Der er også udflugter. Blandt andet til sydspidsen på det afrikanske kontinent, Kap Det Gode Håb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Kampagne bakker op om Baltic Pipe-aktivister: - Det er glædeligt, at nogen råber op

Annonce