Annonce
Mærkedage

Tidligere bil-forhandler fylder 80 år

Kaj Schnoor fylder 80 år - bla tidligere Toyotaforhandler. Dette foto blev taget ved hans 70 års fødselsdag af Mette Mørk.

80 - Forhenværende Toyota forhandler i Give, Kaj Schnoor, Agervang 1, Give, fylder 80 år fredag d. 28 juni. Kaj Schnoor begyndte som fodermester på en gård i Tørring. Da gården blev solgt, kom han i mekaniker-lære hos Lindved Auto Service. I 1960 blev Kaj Schnoor rekrut på Fynsgades kasserne i Ålborg. Senere var han koporal på Bådsmandsstrædes kasserne i København, og derfra til Vesteralles kaserne i Århus. 1962 blev han ansat hos Bosch i Vejle som elektronmekaniker. 1965 forpagtede Kaj og hans hustru, Caltex benzin-station i Give, hvor de fik en god start. Efterhånden begyndte Kaj også at handle med brugte biler, og i 1973 startede de byggeriet af deres nye forretning under navnet Give Bilcenter. I 1981 blev Kaj Schnoor forhandler af Toyota i Give. Kaj Schnoor har været stor fan af schæfer hunde, som han også har trænet med. 1982 blev Kaj Schnoor optaget i ODD Logen i Vejle. I 2002 gik han på efterløn sammen med sin hustru, der desværre blev syg og døde i 2015. I dag er Kaj gift med Gurli Agger, og de bor på Agervang 1 Give

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce