Annonce
Sport

Tidligere FC-målmands spille-klub har rundet 1000 betalende abonnenter: Nu drømmer ejerne om udlandet

Træningskamp Fredericia - Horsens. Arkivfoto: Mette Mørk

Tidligere FC Fredericia-målmand, Aleksandar Stankovic, er sammen med tre jævnaldrende venner ejere af oddsklubben Bettingfamily. Det går godt for de fire iværksættere, der nu har flere end 1000 betalende kunder.

Horsens: Den tidligere FC-målmand, Aleksandar Stankovic, var for halvandet år siden med til at starte oddsklubben Bettingfamily sammen med tre jævnaldrende venner.

I starten gik det langsomt frem med antallet af abonnenter, men nu har de fire iværksættere tilsyneladende knækket koden.

Konceptet for Bettingfamily er, at folk der spiller penge på sport, med hjælp fra Bettingfamilys eksperter, kan øge deres chancer for at vinde penge hos spilfirmaerne. Bettingfamilys kunder betaler for at få tips og spilforslag fra eksperterne, og virksomheden tjener derfor penge på den viden, som eksperterne tilbyder.

Og det går så godt for oddsklubben, at den nu har rundet 1000 betalende brugere.

- Vores målsætning var, at vi skulle nå 1000 medlemmer inden 1/1 2019. Det har vi så klaret. Nu har vi lavet fundamentet for Bettingfamily i Danmark, og nu har vi fundet ud af, hvad der virker og ikke virker. Vi har prøvet rigtig mange ting, brændt nallerne og fundet ud af, hvad vi skal gøre, siger medejer af Bettingfamily, Aleksandar Stankovic.

Annonce

Nu har vi lavet fundamentet for Bettingfamily i Danmark, og nu har vi fundet ud af, hvad der virker og ikke virker.

Aleksandar Stankovic, medejer af Bettingfamily

Bettingfamily er stiftet i 2016 af Aleksandar Stankovic, Rasmus Pajbjerg, Nicklas Bigum og Simon Hyldgaard.Aleksandar Stankovic, Rasmus Pajbjerg og Nicklas Bigum har tidligere spillet ungdomsfodbold sammen i AC Horsens, og kender hinanden derfra.

Ifølge Aleksandar Stankovic regner Bettingfamily med i regnskabsåret 2018 at omsætte for 1,3 millioner kroner. De vil ikke ud med, hvor stort overskud de regner med at få.

Det er virksomheden WinGroup ApS, hvor Aleksandar Stankovic er direktør og de fire iværksættere alle er ejere, der står bag Bettingfamily.

To af de fire ejere af Bettingfamily. Fra venstre: Simon Hyldgaard og Aleksandar Stankovic. Pressefoto

Løn er blevet fravalgt

Aleksandar Stankovic, der er vokset op i Horsens og er i gang med en kandidat i erhvervsjura på Aarhus Universitet, var i en periode i FC Fredericia. I dag frister han en tilværelse som målmand i 2. division hos Aarhus Fremad, og har tidligere i karrieren spillet i Odder og AC Horsens.

De tre andre ejere af Bettingfamily er Rasmus Pajbjerg, Nicklas Bigum og Simon Hyldgaard. To af dem, Rasmus Pajbjerg og Nicklas Bigum, kender han fra deres fælles tid i AC. Men nu er det ikke længere spillet på banen, de bruger det meste af deres tid på, selvom det også kræver sit at spille i 2. division - landets tredjebedste fodboldrække.

Ifølge Aleksandar Stankovic har de fire unge iværksættere haft mulighed for at hæve deres første løn, men de har valgt at lade pengene blive i virksomheden.

- Vi har investeret hver eneste krone, vi har fået ind, på at optimere vores hjemmeside, på at lave marketing, på at lave nogle ting lidt bedre. Det har krævet sindssygt meget, siger han.

Drømmer om udlandet

De fire unge iværksættere har ikke kun planer om, at Bettingfamily skal være en succes inden for landets grænser. De drømmer også om, at Bettingfamily skal udbredes til Norden med Norge, Sverige og Finland som først stop.

På lidt længere sigt har de visioner om, at brede sig endnu længere ud i verden. Aleksandar Stankovic nævner lande som Australien og New Zealand, for ejerne tror på, at der også på den sydlige halvkugle er en efterspørgsel på det produkt, de tilbyder.

- Vi skal lige have lavet vores app færdig. Når det spiller, så vil vi faktisk gerne begynde at tage nogle af de andre nordiske lande og prøve og etablere os der, siger han.

Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];