Annonce
Fredericia

Tidligere garnisonschef udgiver ny bog: Præsenteret mandag

Erik Schwensen, Erritsø, ledelsesrådgiver og tidligere chef for Telegrafregimentet i Fredericia, er medforfatter til en ny bog om at være mentalt fit. Den blev præsenteret i hjembyen mandag. Foto: Morten Kiilerich
Sammen med en anden ledelsesrådgiver kommer Erik Schwensen, Erritsø, med bud på vejen til bedre mental fitness.
Annonce

Fredericia: Tidligere regimentschef og garnisonskommandant, oberstløjtnant Erik Schwensen, har udgivet sin anden bog. Skrevet i samarbejde med Henrik Wenøe, direktør i Acuity World.

Henrik Wenøe gennemførte i 2006 et program med fokus på personlig ledelse for 50 chefer i en af Forsvarets enheder, hvor Erik Schwensen var stabschef. Senere stod Erik Schwensen i spidsen for Telegrafregimentet i Fredericia, i dag Føringsstøtteregimentet.

Han har tidligere skrevet om sine oplevelser som udsendt på Balkan. I dag driver Erik Schwensen konsulentfirmaet ES-Leadership fra hjemmet i Erritsø.

Den nye bog "Mental Fitness for Warriors - Bliv Væredygtig" er en "fortælling om, hvordan du styrker din mentale tilstand og tager kontrollen tilbage til dig selv, så det er dig, der styrer din hjerne og ikke den, der styrer dig", skriver forfatterne blandt andet:

"Det er også fortællingen om, hvordan du derfra kan beslutte at handle hurtigt og effektivt og skabe de resultater du ønsker".

Annonce

Vi er alle krigere

"Vi ser stadig et samfund, hvor mange mennesker dagligt kæmper med negativ stress og ufrivillig fastholdelse i dårlige mentale tilstande. Det er ikke længere nok, at kun være i god form, spise sundt og sove godt", peger Erik Schwensen og Henrik Wenøe på:

"Den fysiske og mentale tilstand hænger uløseligt sammen, og din mentale tilstand betyder mere og mere for, at du kan agere i verden, som den ser ud i dag".


Det er vigtigt, at man både er mentalt og fysisk fit, og vi giver nogle bud på, hvordan man kan blive det.

Erik Schwensen, ledelsesrådgiver, coach, tidl. regimentschef i Fredericia, forfatter til ny bog om mental sundhed


Bogen blev præsenteret i Billunds Boghandel mandag.

Erik Schwensen understreger over for Fredericia Dagblad, at "Mental Fitness for Warriors - Bliv Væredygtig" er ikke kun er for militærfolk:

- Warriors, krigere, er blot en metafor for det enkelte menneske, som ønsker et meningsfuldt liv. I den forbindelse er det jo vigtigt, at man både er mentalt og fysisk fit, og vi giver nogle bud på, hvordan man kan blive det.

- Både, når det går godt, og det, det ikke gør, siger Erik Schwensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Corona: Politikere holder vejret for at plejehjem og ansatte går fri - plejepersonale skal testes hver 14. dag

Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

Fredericia

Susanne har droppet Sundplejen og valgt kommunal hjælp: - Jeg havde dårligt nok lyst til at smile

FC Fredericia

FC-træner: Spillerne tømte energitankene, og der er ikke nok tid til at fylde dem op

Fredericia For abonnenter

Flere sager med utilfredse borgere - men Sundplejen har kun få borgere færre end da firmaet begyndte

Annonce