Annonce
Middelfart

Tidligere politistation næsten fyldt op: Mediehus flytter frem i første række på Brovejen

Mediehuset flytter ind i den tidligere politistation på Brovejen kort efter årsskiftet. Men allerede 1. november overtager Sofie Ejlskov Hugger redaktørposten efter Jan Bonde. Foto: Mia Harm Madsen
- Vi vil gerne være mere synlige og endnu tættere på læserne, forklarer redaktør Jan Bonde, der 1. november overlader redaktørtøjlerne til nuværende souschef Sofie Ejlskov Hugger.

Middelfart: Efter 15 år i Havnegade rykker Fyens Stiftstidende og Melfar Posten efter nytår frem i første række og ind i den tidligere politistation på Brovejen. Den karakteristiske, hvide ejendom er lige nu ved at blive omdannet til et sundheds- og erhvervshus med forskellige lejere.

Mediehuset flytter for at blive mere synligt og komme tættere på læserne.

- Efter to års intenst arbejde med det journalistiske indhold, hvor hovedopgaven har været at komme endnu mere i øjenhøjde med vores læsere, vil vi nu gerne se, hvad der kan komme ud af at bo sammen med andre, fortæller Fyens Stiftstidendes redaktør i Middelfart, Jan Bonde og fortsætter.


Efter to års intenst arbejde med det journalistiske indhold, hvor hovedopgaven har været at komme endnu mere i øjenhøjde med vores læsere, vil vi nu gerne se, hvad der kan komme ud af at bo sammen med andre.

Jan Bonde, redaktør


-  For selv om vi får egne kontorer og mødelokaler på Brovejen, er det et lejemål, som vi deler med andre virksomheder. Det gør noget for vores synlighed, at der kommer og går mennesker i bygningen, hvor avisens logo står på døren. Og så er Brovejen med 14.000 biler forbi hver dag i sig selv et sted med meget synlighed.

Jan Bonde forklarer, at opgaven som mediehus er at være så relevante, at man kan vinde læsernes tid. Her er synlighed en vigtig faktor. Man har derfor også kigget på andre muligheder for et bofællesskab - ikke mindst i Middelfarts gågade.

- Men vi har ikke fundet en løsning, der er lige så god, som den vi har fundet i den tidligere politistation. Og helt praktisk er det også sådan, at vores mediehus med sin geografiske beliggenhed er et transitsted for en del sælgere i Jysk Fynske Medier. Dem kan vi give bedre arbejdsforhold på den nye adresse. Når det er sagt, så har vi været meget glade for at bo i Havnegade, siger Jan Bonde.

Sofie Ejlskov Hugger og Jan Bonde i lokalerne, der inden længe skal danne ramme mediehusets medarbejdere. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce

Ny redaktør 1. november

Efter godt to år som lokalredaktør i Middelfart, overlader Jan Bonde 1. november roret til mediehusets souschef siden maj, Sofie Ejlskov Hugger, da han fremover skal løse flere opgaver i Odense.

Med Sofie Ejlskov Hugger får læserne en redaktør, der har den konstruktive journalistik helt inde under huden, men som samtidig har et skarpt blik for de kritiske historier, når det er påkrævet.

- Sofie har været med i stort set hele projektperioden og er derfor skarp på såvel vores mission som sit lokalområde, slår Jan Bonde fast.

- Jeg glæder mig enormt meget til jobbet som lokalredaktør i Middelfart, men er også meget ydmyg over at få lov til at være den, der skal føre redaktionens udvikling videre, siger Sofie Ejlskov Hugger og fortsætter:

- Jan Bonde har de sidste to år med succes arbejdet for at få skabt en mere konstruktiv, involverende og opsøgende journalistik på Nordvestfyn i fællesskab med hele redaktionen. Og  det bliver en spændende og udfordrende opgave både at skulle bevare de nye koncepter, Jan har stået i spidsen for, og forhåbentlig finde på endnu flere i samarbejde med vores læsere.

Erhvervsmægler Jan Hinnerskov forventer, at de sidste kvadratmeter er lejet ud inden årsskiftet. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce

Næsten alt er lejet ud

Den tidligere politistationen ejes af Tandlægerne i Middelfart, der selv skal bruge 250  kvadratmeter til deres klinik. Desuden har to fysioterapeuter, en massør og en kørelærer lejet sig ind. Med mediehusets 130 kvadratmeter er der nu kun plads til yderligere to behandlere.

- Jeg er i dialog med flere, så jeg er ret sikker på, at resten er lejet ud inden årsskiftet, fortæller erhvervsmægler Jan Hinnerskov, der har stået for udvikling af ejendommen og udlejning af de 700 kvadratmeter.

- Placeringen ud til Brovejen og vores all-inclusive koncept, hvor både rengøring, el, varme og vand er indeholdt i huslejen, har skærpet interessen, folk har nemlig aldrig været i tvivl om, hvad deres endelige udgift blev, siger Jan Hinnerskov.

Jan Hinnerskov, Jan Bonde og Sofie Ejlskov Hugger foran den hvide bygning, der har stået tom siden, politiet forlod den for fire år siden. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Sydjylland For abonnenter

Syddanmarks corona-general ånder lettet op: - Det er ikke gået så galt, som vi frygtede

Annonce