Annonce
Erhverv

Tidligere slagtermester tager over: Ny varehuschef vender hjem til sin gamle arbejdsplads

Thor Mosegaard på besøg i Madsby Legepark, hvor et nyt trampolinområde bliver etableret for penge, som byens to Føtex-varehuse har fået via Salling Fondene. Han har boet i Fredericia-området i manget år. Fra 1. maj bliver det også hans arbejdsplads, når han tiltræder som varehuschef hos Føtex Venusvej. Foto: Marianne Husted
Thor Mosegaard tiltræder 1. maj sit nye job som chef for Føtex Venusvej.

Fredericia: Thor Mosegaard har tilbagelagt 180.000 kilometer i de to et halvt år, han har været varehuschef hos Føtex i Sønderborg.

1. maj er det slut med de lange køreture mellem Erritsø og Sønderborg. Thor Mosegaard tiltræder nemlig som ny varehuschef for Føtex Venusvej, hvor han tidligere har været slagtermester. Han afløser Henrik Mogensen, som 1. april tiltrådte som varehuschef i Bilka Esbjerg.

Annonce

Det var den Føtex-butik af alle 100 Føtex-varehuse, som jeg helst ville være i.

Thor Mosegaard

25 år hos Føtex-familien

Han har i 25 år været medlem af "Føtex-familien", skiftet job 14 gange og gennemført flere lederuddannelser. Det er vejen til chefstillinger inden for Salling Group.

Thor Mosegaard, der oprindeligt er uddannet butiksslagter, kommer til en veldrevet butik, som er den syvende største, hvad angår omsætning inden for Føtex-kæden.

Han glæder sig utroligt til at komme i gang.

- Det var den Føtex-butik af alle 100 Føtex-varehuse, som jeg helst ville være i, siger han.

Veldrevet varehus

Han kommer ikke med de store planer for ændringer.

- Det er et veldrevet varehus, jeg kommer til, siger han om Føtex Venusvej med omkring 220 ansatte.

Men den 45-årige varehuschef vil selvfølgelig sætte sit præg på butikken med tiden. Han vil trække på sine erfaringer fra slagteriafdeling, delikatesse, bageri, frugt og grønt.

Han vil også gøre brug af de erfaringer, han har med sig fra Sønderborg og før da sine fem år som freshfood-chef hos Bilka i Vejle.

Bidt af motion

Thor Mosegaard har to sønner på 15 og 17 og en bonussøn i samme aldersgruppe. Han bor i Erritsø med kæresten Marianne, som også arbejder hos Føtex.

Han har været fodboldtræner i EGIF, men her i 2019 er han begyndt at gå i motionscenter. Og det er han blevet helt bidt af.

- 25 dage i måneden er jeg tur i iGym, hvor der er et godt socialt liv.

Gode lydbøger har han også nydt på sine mange og lange køreture.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce