Annonce
Debat

Tidsbestilling af coronavaccination: Er dette virkelig, hvad vi formår i landet med verdens højeste skattetryk?

"Prøver så i desperation Sønderborg, men bliver logget af, da tiden er overskredet. Vi et nu nr. 17.222 i køen med en ventetid på over en time. Herefter opgiver vi", skriver Helle-Vibeke og Hans Jørn Hansen. Arkivfoto: Jens Amtoft


Læserbrev: Min kone, der er 69 år og kronisk lungepatient, fik endelig 23. februar sin længe ventede invitation til at blive vaccineret.

Først står vi i kø i mere end en time for at komme til tidsbestilling. Endelig kommet ind på siden kan vi påbegynde tidsbestilling.

Første ledige sted er i Vejle 1. marts kl. ca. 13.00. Dejlig hurtigt, tænker vi.

Så skal vi bestille tid til anden vaccination. Bestil venligst tid mellem 22. og 29. marts. Men ak, der er ingen ledige tider nogen af de dage.

Vi starter forfra og prøver i Kolding med nøjagtig samme resultat.

Der findes frem til 24. april, der er sidste mulighed, ikke en eneste ledig tid, hverken i Vejle, Kolding, eller hvor vi ellers prøver.

Derefter ringer vi til regionen, da vi tror, der må være fejl i systemet. Efter en halv times ventetid bliver vi henvist til at prøve Esbjerg og/eller Sønderborg.

Vi prøver Esbjerg, hvor vi igen finder tid til første vaccination, men der er ingen tid til nr. to.

Prøver så i desperation Sønderborg, men bliver logget af, da tiden er overskredet. Vi er nu nr. 17.222 i køen med en ventetid på over en time.

Herefter opgiver vi.


Det kan da ikke være økonomien, der spiller ind, da det i forvejen koster milliarder af kroner at holde samfundet nedlukket. Jo før vi bliver vaccineret, jo før kan samfundet komme i gang igen.

Helle-Vibeke og Hans Jørn Hansen


Er dette virkelig, hvad vi formår i landet med verdens højeste skattetryk, og som bryster sig af at besidde et af verdens bedste sundhedssystemer?

Hvordan har de gjort i Israel eller England?

Er vi på grund af vort medlemskab af EU tvunget til at have samme serviceniveau som i Rumænien eller andre dele af EU med et væsentligt lavere skattetryk?

Det kan da ikke være økonomien, der spiller ind, da det i forvejen koster milliarder af kroner at holde samfundet nedlukket. Jo før vi bliver vaccineret, jo før kan samfundet komme i gang igen.

Finder det i øvrigt underligt, at en by som Fredericia med 50.000 indbyggere ikke har eget vaccinationssted. Messecenteret har masser af plads og P-pladser, som kan bruges til det formål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Hvis smittetal går over grænsen: Direktion og to politikere kan beslutte nedlukning

Annonce