Annonce
Fredericia

Tilfreds bygherre: - Vi kunnet have lejet rækkehuse ud flere gange

De 20 tæt-lave rækkehuse i Erritsø Bygade var lejet ud, før den sidste sten var lagt. De første flyttede ind for nogle uger siden, og håndværkerne er stadig i gang for at færdiggøre projektet helt. Foto: Nana Hanghøj
20 rækkehuse i Erritsø Bygade bag den gamle rytterskole og 51 lejemål på Ballesvej har vist sig at ramme fuldstændig plet. I bygaden var alt udlejet, inden boligerne stod færdige og på Ballesvej kunne ni rækkehuse være lejet ud flere gange.
Annonce

Erritsø: Ejendomsselskabet Hokton A/S kan melde stort set udsolgt på selskabets nyeste projekter på Ballesvej og Erritsø Bygade. Kun fem lejemål er ikke lejet ud på Ballesvej, og alle 20 rækkehuse er udlejet i Erritsø Bygade bag den gamle rytterskole.

- Når vi ikke har alt udlejet på Ballesvej endnu, er det fordi de sidste lejemål først står klar til maj, forklarer Morten Nielsen, medejer af Hokton A/S.

Han er den i ejerkredsen, der glæder sig mest over succesen med de seneste byggerier i Erritsø.

- Det er rart at være med til at skabe nogle gode projekter i min hjemby. Vi har løftet projekter i mange andre kommuner, men det er dejligt, at vi også kan understøtte den gode udvikling, som Fredericia er i, siger Morten Nielsen.

Det er rart at være med til at skabe nogle gode projekter i min hjemby. Vi har løftet projekter i mange andre kommuner, men det er dejligt, at vi også kan understøtte den gode udvikling, som Fredericia er i.

Medindehaver af ejendomsselskabet Hokton A/S Morten Nielsen

Annonce

Holdt fast trods forsinkelse

Han har måttet stå på mål for kritik fra naboerne i Erritsø Bygade, som ikke var tilfredse med udsigten til tæt-lavt byggeri på den placering. Det førte til et tovtrækkeri, som har betydet en forsinkelse på et par år for projektet.

- Men det har været det værd. Vi synes, at vi har fået lavet et flot byggeri, som både i placering og kvalitet har været attraktivt, og det har efterspørgslen også vist, siger Morten Nielsen.

Morten Nielsen og hans medejere forudså, at der ville være behov for tæt-lavt byggeri i præcis Erritsø. Der var skepsis over for behovet hos blandt andet naboerne i Erritsø Bygade, men den hurtige udlejning har bevist, at Morten Nielsen så rigtigt.

- Det var jeg slet ikke i tvivl om, og derfor kæmpede vi også for at få lov at bygge. Der var flere gange spørgsmål om, hvorvidt vi ønskede at revurdere projektet, men vi holdt fast i det, som det lå. Det er jeg glad for i dag, siger Morten Nielsen.

Annonce

Eftertragtede lejemål

20 rækkehuse i lyse sten og en gennemrenoveret rytterskole står i dag på Erritsø Bygade. Rytterskolen var færdig som den første, og den kunne Morten Nielsen have lejet ud flere gange.

- Det er blevet to virkelig gode lejligheder, og når terrasserne er klar, og der bliver sået græs, og alt kommer til at stå skarpt, bliver det fantastisk, siger Morten Nielsen.

Lige så eftertragtet rytterskolen var, lige så stor efterspørgsel viste der sig at være på de første ni rækkehuse på Ballesvej på hjørnet af Kystvejen.

- Dem kunne vi have lejet ud flere gange for efterspørgslen var stor. De blev revet væk, siger Morten Nielsen.

Fem lejemål mangler at blive lejet ud på Ballesvej, men de ventes også først at stå indflytningsklar til maj. Ni rækkehuse i bebyggelsen stod færdig først, og dem kunne Hokton have lejet ud flere gange. Foto: Nana Hanghøj
Annonce

Natur og motorvej

Hokton opfører 51 boliger på arealet overfor det nye DLG-hovedkvarter, og her er placeringen med til at trække lejere til.

- Hvis man gerne vil bo tæt på vandet, tæt på motorvejsnettet og tæt på byen, kan det ikke blive meget bedre end her, siger Morten Nielsen.

Hans forventning om, at de tæt-lave boliger ville tiltrække folk, som i forvejen bor i Erritsø har også holdt stik.

- Der er rigtig mange lokale, som har lejet sig ind, men også tilflyttere, siger han.

Byggeriet på Ballesvej har ikke været forsinket af naboer, men til gengæld har projektet måttet justeres i forhold til støjkrav.

- Vi har måttet rykke lidt om på placeringen af husene, så vi sikrede, at vi kunne leve op til støjkrav i forhold til motorvejen, siger Morten Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce