Annonce
FC Fredericia

Tilfreds FC-træner: Vi skal blive bedre til at lukke kampene

1 divison FC Fredericia Kolding. Foto: Michael Svenningsen
Michael Hansen var glad efter FC Fredericias sejr over HB Køge. Men det går ikke, at man ikke kan lukke kampe som den, påpegede han.
Annonce

Fredericia: Michael Hansen var ovenud tilfreds med FC Fredericias 1-0 sejr over HB Køge.

-  Særligt efter pausen kontrollerede vi kampen. Vi trak tempoet ud og fik ødelagt deres rytme. Det lykkedes os ikke mod Vendsyssel for tre dage siden, sagde træneren.

Han kunne dog godt have ønsket, at opgøret var blevet lukket med en scoring mere.

-  Hvis man skal være lidt irriteret over noget er det, at vi ikke får scoret til 2-0 og får den ekstra ro på. Vi skal glæde os over sejren. Men vi skal også hjem og øve os på det, for en eller anden dag er det ikke nok at score ét mål. Det var det jo ikke i søndags, sagde Michael Hansen med henvisning til 1-1-kampen i Hjørring.

Annonce

Kredit til reserverne

FC Fredericia er hårdt ramt af skader. Erik Nissen, Elias Olafsson, Tobias Anker, Anders Holvad og Steven Enna er ude. Og Agon Mucolli afsoner karantæne. Alligevel lykkedes det at vinde i Køge.

Alexander Nybo, Mathias Johannsen, Lukas Enevoldsen og Alexander Jensen gjorde det alle godt, selvom de ikke har spillet ret meget.

- Det er fantastisk og lige det, vi som hold har brug for. Det gælder om at gribe de chancer, man får. Man kan godt være irriteret og sur over mine valg, men man skal udfylde sin rolle, og det har de gjort, sagde Michael Hansen.


På den individuelle kvalitet skal spillerne hele tiden søge efter at forbedre sig. Og det skal jeg nok hjælpe dem med.

Michael Hansen, FC-træner


Alexander Nybo fik sine første minutter i 1. division i søndag, og onsdag holdt han buret rent i Køge. Også Mathias Johannsen og Lukas Enevoldsen spillede sikkert, selvom de stort set ikke har spillet sammen centralt denne sæson.

- Vi  kan som hold og trup stole på, at de yder 100 procent for holdet. Det forlanger jeg af dem, og når de udfører det, skal de have al den kredit, de kan få, sagde Michael Hansen.

FC Fredericia er nu nummer to i 1. division - i hvert fald indtil Silkeborg og Viborg har spillet torsdag aften.

- Det vigtige er at skrabe point sammen til top-6. Helt ærligt, så vidste jeg ikke engang, at vi er nummer to nu. Det er meget vigtigere for mig at stå her efter otte kampe og have en følelse af at holdet, strukturen og energien er der, sagde træneren.

Han skal allerede have spillerne til at præstere lørdag. Her kommer Skive til Monjasa Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce