Annonce
Fredericia

Tivoli kommer til byen i weekenden: Masser af forlystelser for børnefamilien

Dumbo-karrusellen er én blandt flere, som kommer til Fredericia fra 7.-9. maj. I alt bliver der ni-ti karruseller til både børn og voksne, fortæller Vasile Sandulache, der er leder af Nordisk Tivolipark. PR-foto
Fredag til søndag holder Nordisk Tivolipark åbent på pladsen over for lystbådehavnen. De vildeste forlystelser ligger fortsat på lager. Til gengæld bliver der masser af sjov og hygge for børnefamilierne.

Fredericia: Familiekarrusel, radiobiler, tekopper, hurlumhejhus, børnetog og en Dumbo-karrusel er blandt de forlystelser, besøgende kan more sig i for en stund. Det sker, når Nordisk Tivolipark i den kommende weekend, 7.-9. maj, holder tivoli på arealet over for Fredericia Lystbådehavn.

- Sæsonen er netop begyndt, og vi glæder os utrolig meget til at komme i gang efter at være lukket ned, siger Vasile Sandulache, der er leder af Nordisk Tivolipark.

Han oplyser, at hele arealet bliver indhegnet, og at man skal have et gyldigt coronapas (medmindre man er undtaget) for at kunne komme ind på tivolipladsen. Ved indgangen tjekker personalet op på det.

Annonce

Håber på godt vejr

- Vi har netop været i Svendborg, og her er det gået rigtig fint. Folk opførte sig ordentligt og havde respekt for de gældende restriktioner, konstaterer han.


Vi har netop været i Svendborg, og her er det gået rigtig fint. Folk opførte sig ordentligt og havde respekt for de gældende restriktioner.

Vasile Sandulache, leder af Nordisk Tivolipark.


Han påpeger samtidig, at folk skal huske at holde afstand, og at der er håndsprit forskellige steder.

- Vi forventer ikke, at der kommer så mange, som der plejer, men vi krydser fingre for, at vejret bliver godt, selvom det ikke ser alt for godt ud, siger Vasile Sandulache.

Der er ingen entré til selve tivolipladsen, men man skal betale ved de enkelte forlystelser.

Åbningstiderne er fredag 14-21, lørdag 10-21 og søndag 10-18, oplyser Vasile Sandulache.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kø ved kviktest-stederne: Her er problemet ifølge kommunen

Danmark For abonnenter

Cecilie overlevede dødsulykke: - Det er lige før, at jeg ikke kan huske, hvordan det er at være glad

Annonce