Annonce
Middelfart

Tjek, om din vej er på listen: Lynhurtigt internet på vej til 1000 adresser

Der skal snart graves fiberkabler ned i Middelfart. Arkivfoto: Søren E. Alwan.
Ewii skal til foråret i gang med at rulle fibernet ud til adresser i Middelfart.
Annonce

Middelfart: Forsyningsselskabet Ewii er klar til at trykke på knappen i Middelfart til selskabets store projekt "Fiber i alt til alle".

Forleden var Ewii Fibernet A/S i Middelfart for at fortælle om planerne, som kort fortalt går ud på, at Ewii-koncernen betragter fibernet som samfundsnødvendigt infrastruktur på linje med el, vand og varme.

I alt har 105.000 borgere i Trekantområdet allerede fibernet, og nu mangler der cirka 50.000 adresser, der står til at komme på nettet i løbet af de kommende år.

Cirka 1000 adresser i Middelfart er en del af første etape, som i løbet af første halvår 2020 står til at få lagt det lynhurtige internet ind, og forleden var Ewii Fibernet A/S i byen for at svare på spørgsmål.

”Vi har mødt mange lokale og har fået en god snak om fibernet og vores udrulningsprojekt. Flere af dem, jeg har talt med, har givet udtryk for, at de glæder sig til at få fibernet i deres hjem. Interessen er rigtig stor, og det samme er efterspørgslen,” siger direktør for koncernudvikling i Ewii, Pernille Johannesen, i en pressemeddelelse.

Ewii Fibernet A/S graver fiberkablerne uden omkostninger for forbrugerne, og man kan tjekke på hjemmesiden ewii.com/fibernettildig, hvor selskabet i første omgang graver.

Repræsentanter for fibernet-selskabet EWII Fibernet var været på gaden i Middelfart for at fortælle borgerne i Middelfart om projektet ”Fiber i alt til alle”. PR-foto.
Annonce

Her graver Ewii i Middelfart

Herunder er Ewiis udrulningsadresser i Middelfart (opdateret 9. december).

Selskabet Ewii Fibernet har sat sig for at rulle fibernet ud til samtlige husstande i Trekantområdet og lidt til – det betyder, at montører de kommende år sætter fibernet op til alle, gratis. PR-foto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce