Annonce
Fredericia

To år efter åbning: Alt udlejet i kontorhus i Kanalbyen

Det er blandt andre Skattestyrelsens ansatte, der har udsigt over Lillebælt fra Port House. Arkivfoto: Klaus Madsen
Kontorhuset Port House, der er består af 8000 kvadratmeter fordelt på to bygninger i Kanalbyen, kan tænde den røde lygte.

Fredericia: De første lejere flyttede ind i kontorhuset Port House i begyndelsen af 2019, og knap to år senere er alle lejemål i de to bygninger i Kanalbyen udlejet.

Det oplyser Jon Stefansen, der er indehaver af Nordicals i Trekantområdet.

- Det sidste lejemål på 400 kvadratmeter er lejet af Skattestyrelsen, som i forvejen fylder en stor del af Port House. Det er med til, at sagen er fuldstændig udlejet, siger Jon Stefansen.

Skattestyrelsen, som først på året annoncerede sit indtog i Fredericia, flyttede ind i efteråret og har i forvejen 3000 kvadratmeter ud af samlet 8000 kvadratmeter at boltre sig på i lokalerne med udsigt til Lillebælt.

Port House indeholder blandt andet fælles reception, kantine og mødelokaler og er bygget af entreprenørvirksomheden A. Engaard til ADP, som selv hører hjemme i kontorhuset.

Annonce

Spekulativt byggeri

- Den gode historie er, at det er et kæmpe kontorbyggeri, man har bygget spekulativt - altså uden at vide, hvem der skulle flytte ind i alle kvadratmetrene, og det er nu fuldt udlejet til gavn for hele havneområdet og midtbyen. Det er for eksempel meningen, at lejerne i Port House skal benytte sig af det nye p-hus, som snart bliver indviet, siger Jon Stefansen.

Selvom den røde lampe er tændt i Port House, er det ikke ensbetydende med, at der ikke er flere kontorlejemål i Fredericias centrum.


Den gode historie er, at det er et kæmpe kontorbyggeri, man har bygget spekulativt - altså uden at vide, hvem der skulle flytte ind i alle kvadratmetrene, og det er nu fuldt udlejet til gavn for hele havneområdet og midtbyen.

Jon Stefansen, indehaver af Nordicals i Trekantområdet


- Der er masser af gammel kontormasse i centrum, men det er der bare ikke rigtig efterspørgsel på. De lejere, vi har været i dialog med, efterspørger moderne kontorfaciliteter, adgang til kantine og godt indeklima. Port House er dyrere at leje end de gamle kontorlokaler, men det har vist sig nu, at det godt kan lade sig gøre i Fredericia, forklarer Jon Stefansen, som opfordrer Fredericia Kommune og ADP til at tænke lignende tanker i Kanalbyen, da der ifølge ham er efterspørgsel.

Blandt de andre lejere i Port House er A. Espersen, Business Fredericia og Sydbank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny strategi giver gevinst: Der testes på livet løs i Fredericia

Fredericia For abonnenter

Få dage efter storbranden på Nørrebrogade: Nedbrændt virksomhed rejser sig hurtigt igen

Annonce