Annonce
Fredericia

To år efter overtagelse: Italiensk restaurant lukker

Det er ikke længere muligt at få italiensk mad hos Da Carmine. Restauranten i Riddergade er lukket. Foto: Klaus Madsen
Erhvervslokaler ledige, efter at Ristorante Pizzeria Da Carmine er lukket. Restauratør forgæves forsøgt kontaktet.

Fredericia: Byen er blevet en italiensk restaurant fattigere, efter at Ristorante Pizzeria Da Carmine i Riddergade er lukket.

Ifølge Erhvervsstyrelsens register cvr.dk er restauranten, som var en enkeltmandsvirksomhed, ophørt pr. 8. september. Det er to år siden, at Carmine De Carlo og hustruen Helena Maria De Souze overtog restauranten, som tidligere hed Ristorante Katia.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Carmine De Carlo.

Hos Kraft Bolig, der ejer ejendommen, bekræfter indehaver Jørn Kraft lukningen. Han har endnu ikke fået nøglerne til restauranten, men snart bliver der altså et erhvervslejemål ledigt. Der er 150 kvadratmeter inklusiv køkkenet, og desuden er der et lagerrum i gården.

- Det kan bruges til en restaurant eller et andet erhverv. Jeg har allerede fået en henvendelse fra nogen, der var interesseret i at åbne en restaurant, siger Jørn Kraft.

Lokalerne husede tidligere det kendte spisested "Hos Agnes", som var et populært mødested for håndværkere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Private plejere og borgere mødte op til demonstration: Krævede svar på mange spørgsmål

Læserbrev

Kære byrådspolitikere, hvornår begynder I at tage ungdommen alvorligt?

Fredericia Kommune sparer på ungdommen, når de sparer på Ungdommens Hus. Og burde det ikke være lige modsat i en tid, hvor unge ifølge Sundhedsministeriet mistrives mere end nogen sinde før? Det er nu 13 år siden, at jeg satte min fod på Norgesgade 46a for første gang. Den dag i dag, mange år efter, har Ungdommens Hus stadig en stor plads i mit hjerte, og jeg er taknemlig for, at jeg har haft muligheden for at udvikle mig under trygge rammer som huset og personalet har skabt. Da jeg startede på Ungdommens Hus, havde jeg svært ved at finde mig til rette og finde ud af, hvad min rolle i livet var. På Ungdommens Hus blev jeg mødt af ansatte, som tog mig alvorlig, og som vigtigst af alt lyttede. Jeg lærte, at jeg som ung er vigtig. Jeg lærte om værdierne af fællesskab og demokrati. Jeg lærte, at jeg som ung, sammen med andre unge, kan være medskaber af det samfund, som vi ønsker. Og er det ikke netop det, vi ønsker af unge i dag. At de trives så meget, at du har lyst til at bidrage til fællesskabet og samfundet som demokratiske borgere? For at det kan lade sig gøre, er vi nødt til at have et rum til de unge, hvor det er muligt. Et rum som Ungdommens Hus, hvor unge kan føle sig mødt, og hvor de tør påtage sig ansvar og sætte handling på idéer og drømme. Men hvem skal skabe det rum, når Fredericia Byråd vil spare 50% af personalet på Ungdommens Hus væk? Og hvad skal der ske med de unge over 18, som Fredericia Byråd vil smide ud af huset? Ungdommens Hus i Fredericia har ikke brug for besparelser eller aldersbegrænsninger, tværtimod har de brug for flere resurser. Ungdommen i Fredericia har brug for, at byrådspolitikkerne lytter til dem og tager dem seriøst. Så kære byrådspolitikkr, hvilken fremtid ønsker du for Fredericias ungdom?

Fredericia

Private plejere demonstrerer i eftermiddag: - De ældre er taberne her

Annonce