Annonce
112

To barnevogne fortæret i mulig påsat brand

Politiet mener, brand på Ullerupdalvej i Fredericia lørdag var påsat. Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: Sydøstjyllands Politi arbejder ud fra den antagelse, at ild i to barnevogne i et åbent kælderareal under en etageejendom på Ullerupdalvej lørdag er påsat.

Politiets vagtchef, Henrik Dam, oplyser, at ilden blev anmeldt til 112 klokken 19.17.

Røg bredte sig, men gode og sikre brandøre i blokkene forhindrede evakuering og forhindrede ilden i at sprede sig til noget andet i kælder eller opgang.

Annonce

Ingen til stede

Et belejligt overtryk kunne derfor skabes. Det fortæller indsatsleder, Christina Fischer, Trekantområdets Brandvæsen, til Fredericia Dagblad:

- Vi fik hurtigt slukket branden og kunne derefter lufte grundigt ud, da brandørene var lukket.

Af den ene barnevogn var er kun det forkullede stel tilbage. Den anden var knap så medtaget, lyder det fra brandvæsnet. Ingen kom noget til. Barnevognene var gudskelov tomme. Sydøstjyllands Politi oplyser, at der er mødelokaler til socialt samvær i kælderen. Dog var ingen til stede lørdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Midt i sorgen over Quasim: Stærke ord til unge om at tænke sig om

Læserbrev

Knap var manden kørt væk, før vi skulle opleve Dansk Folkepartis jernkvinde slå plat på det tragiske dødsfald

Læserbrev: Ligesom alle andre i Fredericia læste vi nyheden om det uhyggelige skuddrab i mandags med stor forfærdelse. Det kræver et uhyre afstumpet menneske, for at man kan vælge at dræbe en 24-årig ung mand og efterlade en familie med det største tab, man kan forestille sig. Vores tanker går til den efterladte familie og venner samt til de beboere i Korskærparken, som nu endnu en gang skal forholde sig til uvidenhed og fordomme om deres boligområde. Knap var manden kørt væk, før vi skulle opleve Dansk Folkepartis jernkvinde Susanne Eilersen slå plat på det tragiske dødsfald. Hun havde nemlig hørt, at der havde været spændinger imellem nogle grupperinger, og hun var derfor af den overbevisning, at byrådet var ført bag lyset i de tilbagemeldinger, man har fået, som har talt om en positiv udvikling i boligområdet. Det lyder næsten som om, Susanne Eilersen beskylder politiet for at male et skønmaleri af Korskærparken, og det er hun åbenbart så fortørnet over, at hun har behov for at angribe dem på samme dag, hvor drabet er sket. I udgangspunktet kommer det ikke bag på os, at en person fra DF vil misbruge et tragisk drab for at fremstille sig som "tough on crime". Det har de gjort før. Men vi havde måske en naiv tro på, at Susanne Eilersen ville være sin viceborgmester-titel voksen og sikre politiet arbejdsro og beboerne plads. Hvis hun havde ventet et par timer med at konspirere om "tilstanden" i Korskærparken, ville hun have hørt, at alle respektive organer i Korskærparken lige fra politi, Den boligsociale Helhedsplan, frivillige og den samlende paraplyforening Korskær var voldsomt overraskede over dette. Det er en enorm mangel på respekt for de mennesker, som knokler både arbejdsmæssigt og frivilligt for at gøre området attraktivt, når man med et trylleslag dømmer det ude, fordi man tilfældigvis vælger at stole mere på løse rygter end de instanser, som rent faktisk ved, hvad de taler om, og som har deres daglige gang i Korskærparken. Vi håber, at beboerne kan passe på hinanden og ikke lader sig påvirke af en politiker, som forsøger at score billige points ved at puste til den frygt, som selvfølgelig kommer ovenpå denne triste episode.

Fredericia

Se video: Mindesamvær i Korskærparken for afdød 24-årig

Annonce