Annonce
forside

To biler stødte sammen på Vejlevej - én væltede om på taget

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: To mænd måtte onsdag morgen en tur på sygehuset efter at have været impliceret i et uheld på Vejlevej i Fredericia ved nummer 79 - ud for Karvil Biler og Q8-tanken.

Det oplyser indsatsleder ved TrekantBrand, Per Møller Jensen.

En ældre herre kom angiveligt kørende ud fra en af sidegaderne, hvor han ramte ind i en anden mand, der kom kørende ad Vejlevej.

Sammenstødet var så kraftigt, at den ene bil røg om på taget. Da TrekantBrand kom frem til stedet - efter at have fået anmeldelsen 7.57 - var der dog ingen personer i de to respektive biler. Brandvæsenet afspærrede Vejlevej, indtil oprydningen var overstået.

Den ældre mand var ifølge indsatslederen noget chokeret, mens den anden bilist havde forbrændinger på armen efter de udløste airbags, og så klagede han over smerter i nakken.

Begge mænd blev sendt med ambulancer mod sygehuset, og Per Møller Jensen betegner det som et færdselsuheld med lettere tilskadekomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Druknet hjorts hoved blev kogt og renset: Imponerende opsats klar til at pynte

Leder For abonnenter

Det mener avisen om omskæringslægen: Der er huller i sundhedssystemet

Danmark har generelt et sundhedssystem, der på mange punkter er formidabelt, og med nogle fremskridt indenfor f.eks. kræftbehandling, som er bemærkelsesværdige. Men det er også et system, der tilsyneladende har svært ved at følge op på sager, hvor der er sket erkendte fejl. Sådanne historie kommer frem fra tid til anden, når dygtige journalister graver dem frem. Det være sig den groteske psykiater-sag som DR 1 bragte, eller helt aktuelt sagen, som vores fælles avis, avisen Danmark, har skrevet om de seneste dage. Avisen Danmark har kunne afsløre, at en berygtet omskæringslæge, der i flere omgange har været i myndighedernes søgelys, lystigt har kunnet skære videre, selvom der var nedlagt forbud fra Styrelsen for Patientsikkerheds side. Tilbage i 2016 fik lægen - i kølvandet på en lang række klagesager - forbud mod at foretage omskæringer. Men på grund af en fejl fra Styrelsens side har han siden februar i år igen kunne lave de omstridte operationer, nu fra en klinik i Aarhus, som er ejet af hans hustru. Det erkender Styrelsen er en gedigen brøler, men det er først nu, at det kommer frem i lyset - bragt frem af avisen Danmark. Nu forsøger Styrelsen så at stoppe lægen i form af en sag mod ham med krav om livsvarigt forbud mod omskæringer. Men uanset, hvordan den falder ud, så er det et problem, at der går så lang tid inden man kan nå at stoppe konsekvenserne af Styrelsens fejl. Han har nået at deltage i 90 omskæringer i år, selvom man samtidig fra myndighedernes side har sagt, at manden aldrig nogensinde må foretage den type operationer. Der var jo en mening med, at han fik udstedt et forbud i første omgang, blandt andet at der var alvorlige hygiejne-problemer, der hvor operationerne blev foretaget. Vi har kontrol med et hav af ting i dette samfund. Vi indfører regler, der set udefra mest af alt ligner øget bureaukrati. Men at opfinde et system, der f.eks. holder øje med om en hjerneskadet psykiater praktiserer videre, eller om en omskæringslæge, der har fået frataget sin tilladelse, reelt arbejder videre. Det magter vi tilsyneladende ikke.

Annonce