Annonce
112

To færdselsuheld i midtbyen på otte timer – biler stødte sammen

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: To biler med et ukendt antal personer var tirsdag aften klokken 22.29 involveret i et uheld i krydset Oldenborggade/Købmagergade. Ifølge Sydøstjyllands Politi var der tale om en vigepligtsforseelse fra den bilist, der kom kørende ad Købmagergade.

Vilerne var stødt sammen i siden og ikke frontalt. Der var både ambulance og politi til stede, og brandvæsenet stod for bjærgning af biler og oprydning efter uheldet.

Ifølge indsatsleder ved TrekantBrand, Ulrik Strehle kunne alle implicerede selv gå derfra, men hvert fald en person blev tjekket af ambulancefolkene.

I morgentimerne, klokken 6.30, skete endnu et uheld – denne gang i krydset Prinsensgade og Kongensgade. Også her var to biler involveret med to personer i alt, og også her var der tale om lettere tilskadekomst. Disse biler var også stødt sammen fra siden, lyder det fra Ulrik Strehle.

Da TrekantBrand ankom til stedet onsdag morgen, var en civil førstehjælper allerede i gang med at hjælpe en af de involverede bilister. En førstehjælper er ikke så alvorlig, som navnet kan indikere. Der kan være tale om psykisk førstehjælp eller blot at lægge et tæppe over en af de implicerede for at sørge for, de holder varmen.

Også tirsdag morgen klokken 7.49 stødte biler sammen på Snoghøj Landevej. En bilist overså en forankørende bil, der holdt stille, og den ramte bil blev så skubbet op i en tredje part. Her skete kun ganske lidt materiel skade, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Se hele programmet: Navne til Rock Under Broen 2020 afsløret - med populær popduo som genganger

Middelfart

Middelfart på verdenskortet til sommer: Amerikanske rocklegender giver kæmpekoncert under Lillebæltsbroen

112 For abonnenter

Tidligere tyv gav gode råd om sikring mod indbrud: - Jeg har engang hentet en kogle på en scooter

Annonce